Wednesday, December 13, 2006

tOp 5 aWeK paLiNG cUn BatCh jULai 85


Oleh kerana menunggu artikel dari kawan-kawan yang tak kunjung tiba, maka saya nak merapu sikitlah macam Mat Rapu roomate saya dalam cerita NBI tu. Mula-mula masa saya masuk ITM Kuantan, geng-geng awek pompuan batch kita ni saya tak berapa nampak sangat ke CuN nan mereka-mereka ni. Masa tu geng-geng senior kita saya rasa lebih menonjol sikit seperti geng DSS senior. Maybe masa tu saya nampak yang kat atas kapalterbang dan billboard sepanjang perjalanan ke airport Subang saja agaknya kot...hehehe

Saya nampak awek-awek ITM ni setelah lama sikit, mungkin 2-3 bulan setelah masuk ITM barulah dengar-dengar cerita member pasal budak ni, budak tu dan awek-awek yang dikatakan cun melecun ni. So setelah dikumpul-kumpul pandangan-pandangan kawan-kawan semasa bersembang semasa kita di ITM dulu maka pandangan dan penilaian saya untuk Top 5 Awek Paling Cun Melecun di ITM Kuantan batch Julai 85 adalah seperti berikut :

- Azlina Kamaluddin (DBS)
- Najihah (DBS)
- Siti Aminah (DPA)
- Norliza (DIA)
- Muzlina Abd Manaf (DSS)

Nama-nama tu saya tak susun ikut ranking. Terserah lah kepada kengkawan untuk menentukan ranking kat atas tu atau ada nak tambah dari list kat atas tu ker...cuba-cubalah tulis sikit kat ruangan komen dibawah ni yer....

12 comments:

ZM said...

sebenarnya awek batch julai'85 ramai yg cun tapi cuma tak menonjol aje...yg galmour rasanya jan'85 dan jan'86

Apek said...

Betul tu ZM...sebenornya ramai yg cun masa batch tu...
Tapi apa2 pun Kida... engko kena pinjam album Mohiden scan kan gambar Sally...ekekeke

walid said...

perghhhh....ni yg susah nak ranking ni....tp terpaksa gak la...
no.1...NAJIHA la..
no.2 Norliza a.k.a Mek Jaa
no.3 Azlina (sepupu beb)
no.4 siti Minah

kida ...ni firasat koi jer

Anonymous said...

yang paling cun dah ada...yang paling hensem ade tak..? nak gak tengok....


mrslk

walid said...

bukan nak angkat bakul la.....tp yg ensem x yah tgk pic...

ikhlas dari yg sentiasa ensem..hehehe

Slambe Jr said...

yg paling hensem masa dolu2 adalah bergantung kepada berapa cun dia punya jambul. Jambul tu lak ada beberapa style i.e. kucing tido, P.Ramlee, ayam berkokok, ular berlingkar, lebah bersarang dsb. Jambul Kentei dlm kategori ular berlingkar, Walid kucing tido, Apam ayam berkokok, Arash P Ramlee. Well...

SK said...

uuuwaaaa sk bukan golongan cun uuuwaaaa....

ZM said...

hairan juga yer SK tak senarai dalam katogeri cun...
slambe, koi sokong awok pasal jambul tu, tapi kan awok pun masa tu berjambul juga...

walid said...

bab jambul mambul ni kena serahkan kpd yg arif....
walid x arif..yg arif ialah ariffin (Ripin takraw)

Anonymous said...

awek cun ada, pakwe hansem ada..mana lak kategori jejaka ayu?

Slambe jr

Anonymous said...

Hi apek...lu cun cun nie..ada nak buat penambahan ke...melelehhhhhhhhh beb..:0

Anonymous said...

apek..lu pun bole dikategorikan sebagai awek cun apa..hehehehe