Thursday, December 14, 2006

maLaM iNi teH taRiK deNGaN AntU

Antu call aku malam semalam beritahu aku dia nak ke Jakarta hari Jumaat ni tetapi dia akan datang awal pada hari ini untuk ngeteh dengan kengkawan malam ni. So kepada kengkawan yang nak join teh tarik dengan Antu dan aku sila msg phone aku. Kitang aku rasa sure ok, Apek dengan Arash mailah, Jepun, Dwan, Padil, Muslim semua sekali lah. Tempat macam biasalah Suzy Corner pukol 9-30 malam.

2 comments:

Kitang said...

Siap...!ngeteh jgn. x ngeteh...jom seme join sekali...Mat Dwan,awok mesti nok rasa ngeteh kat Suzi Corner tu!

walid said...

alamak.......apasal antu ngeteh ari ni.ari lain la.......walid kempunan nie