Friday, December 08, 2006

gaMBo LaMa geNG dBs pULaK



Shema ada hantar gambar-gambar lama geng DBS yang Jepun jumpa dalam album lama kat rumah dia. Ada satu gambar kat hostel dan satu tu gambar kat rumah Puan Rahimah, pensyarah Ekonomi kita. Gambar besar biasalah ada kat link blog. Harap ramai lagi dapat scan gambar lama-lama dan hantar untuk share dengan kengkawan semua yer...

7 comments:

LaN KidA said...

Ni Walid mesti tak tahan nengok gambar gadis kat depan sekali pakai tudung hitam tu...hehehe

walid said...

kida.......mmg tak tahan asyik menatap jerrrrrrr

Slambe Jr said...

1. koi tak bpa cam budok baju itam yg ada misai tu, rambut afro, duduk sebelah kiri
2. Budok yg kat katil belakang sekali tu sapa ek?
3. Mat brengsek..ada gambo yg clear skit..xbpa ingat la dia ni.

kla said...

Aku sebenonye banyak gambo cam ni... beralbum-album... tapi pada tahun 2001 semua dah abis ditenggelami banjir. Sedih bile tengok gambo tu rosak abis... Sib baik ade lagi kluar kat blog. Sape2 lagi yg ade gambo klasik cam ni, post lah kat sini yek... Calling back all the precious moment...

mat dwan said...

Slumber.. koi sbenarnye kesian kat awok.., banyak memori lost,..

Takper Sl, nanti kita wat session ngeteh 'memeory recall' utk slumber.. amacam kida...

Kla... koi pun senasib ngan awok.. hok koi lagi awei.. 1996 dah selamat...

Kida.., kita gi Melaka ... gi scan koleksi Clark Gable amacam?

Lan Kida said...

Slumber..budak rambut afro pakai baju hitam ada misai tu kawan rasa budak temerloh tapi sempat 2 semester je lepas tu dia masuk Battle of The Band buat album jadi musician..sekarang ni kawan dengar dia sessionist dengan Hillary Ang dan Man Kidal...dah recall dah memory awak?

kla said...

Kida, awat hang tak mention nama Bulu dlm caption tu?