Wednesday, December 06, 2006

teRJah kHaiRuL aZiaH DIA


Nampaknya kawan-kawan kita dah jadi wartawan edisi siasat dengan sessi terjah-menerjah. Kali ini Kitang pula telah melakukan edisi terjah ke atas Khairul Aziah bertempat di Maju Junction semalam. Kita ikuti e-mail Kitang untuk sessi terjah tersebut.

Assalamualaikum Kida...setelah sekian lama since aku kat Mayban Finance Pudu,tahun 1999..baru lah aku dapat jumpa Khairul Aziah ni. All the while main talipon aje.Tanggal 05/12/2006 barule dapat lunch together2 kat Maju Junction Food Court..sempat gak curi2 ambil gambor dia. Khairul Aziah kini kat Tingkat 4, Bahagian Penilaian DBKL,Bangunan TH Properties(sebelah Maju Junction)..ada apa2 problem ngan DBKL bole le jumpa dia..Anok dah empat..yg sulung dah 12 tahun,yg bongsu baru 4 bulan..Aku tengok Yah ni masih maintain even though anok dah 4 Untuk pengetahuan, Khairul Aziah ni kakak pada Khairul Aimi,budak pompuan DCS batch kita.Khairul Aimi sekrg ni keja kat Maj. Perbandaran T'loh,Bahagian Maklumat(kalu x silap)

4 comments:

Zack@kitang said...

Yah...koi mintok maap banyok2,ambil gambo x bagitahu Yah...yg pasti koi ikhlas...nok bagi tahu kengkawan yg budok DIA pompuan masih wujud. Tak dapat nok diucapkan dgn kata2 kalu dapat jumpa seme budok pompuan DIA batch kita...

mAt dWan said...

Sekalung Tahniah juga buat Kitang@Zack... Kita juga mengharapkan yang lain2 tu meneruskan kerja2 KGB atau PI atau 007..

anim aka sk said...

salam ukhuwah Khairul Aziah,

selalulah berkunjung blog ni dan kalau ada kesempatan masuklah cbox tu leh sembang2 tanya psl kwn2 lama :)

mg@bob said...

kitang..contact no.die ade tak bukan ape mane tau terterjah ke maju junction..hehheeh
hidup budak DIA...teruskan pencarian

bob@mg