Thursday, December 07, 2006

seSSi teH taRiK beSaR2aN - SiRi 3




Semalam sessi teh tarik besar-besaran yang telah diadakan di Satay Hj Samuri bersebelahan dengan stadium Kajang telah dihadiri oleh saya, SK, Shema, Jepun, Kitang, Mat Dwan, Slambe dan anak lelakinya (buat teman takut balik tengah malam jumpa Maya Karin) dan Niazor serta FG. Start teh tarik dalam pukol 9-00 malam dan habis dalam pukol 2-00 pagi (sampai Satay Kajang tutup kedai lah tu pun sambung sembang lagi kat parking kereta dekat 1 jam). Seronok macam-macam cerita lama dan baru yang timbul.

FG memberitahu bahawa geng DSS batch kita akan mengadakan gathering untuk course mereka pada penghujung bulan Disember 2006 ini di Pulau Pinang. Katanya Amin yang bekerja di Alor Star akan organisekan gathering tersebut. So FG bolehlah propose kat DSS group untuk grandgathering kita nanti kat dia orang yer. Nanti gambar2 gathering bolehlah FG posekan kat sini untuk kengkawan tengok.

9 comments:

LaN KidA said...

Baru aku tau rupa2nya Slambe ni dah totally lost memory pasal ITM...Hai Slambe..nasib baiklah ada blog ni untuk refresh memory ko balik (F5 Slambe)..tapi tu pun banyak Slambe tak ingat lagi jadi kengkawan ITM tolonglah refreshkan memory Slambe...

LaN KidA said...

Slambe..ko jangan bimbang..ada orang yang macam ko species lost memory lepas ITM..Mat Rock pun sama..budak kelas sendiri pun ada dia tak ingat...

Slambe Jr said...

Tah ler...nape x ingat kan? Mungkin byk deria otak dah x sambung. Kena minum susu formula semula..

kla said...

Minum susu formula 1 ye slambe, jgn minum susu formula A1 atau formula 3000, tak power sgt susu susu tu... he he he

kitang said...

Dudek...koi rasa kalu awok minum susu bi** awok tu mesti lagi power..memori pulih 100%..tapi kena berebut ngan anok kecik awok tu...hehehe!!!

Anonymous said...

Apa lah dudek.. betapa je kat bkt putus 3 hari 3 mlm koi guarantee memory pulih siap boleh ramal lagi for future.. he.. he penangan dek maya karin

From Penang with love - Bilal

ZM said...

apa slumbe jr dah hilang byk memori kat itm?..tu lah slumbe gara-gara makan kari kepala ikan ler ni...koi ada beberapa citer menarik ttg slumbe yg memang dia sure tak ingat langsung..nanti koi dedahkan rahsia...tunggu...

Slambe Jr said...

korang jangan la dedahkan citer lama koi yg bukan2..sebenonya koi x hilang ingatan, pura2 jer, betui ZM. tapi ada 1 yg koi betoi2 x ingat, samada koi ke sapa yg terkurung dlm tandas 3 jam tu yek??

mAt dWan said...

Sett kidA, kita wat session teh tarik utk mereka2 yang memory lost..

session ini dinamakan session 'memory recall'...