Saturday, December 23, 2006

HaPPy BiRthDay sLumBeR Jr...

Hari ini 23 December 2006 adalah hari lahir Slumber Jr. Semoga Sl Jr sekeluarga dilimpahi rezeki, dirahmati dan dilindungi Allah swt. Amin


11 comments:

Anonymous said...

A very happy birthday to Sumber Jr..Semuga sihat selau, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, success dan bahagia selalu disamping keluarga tercinta.

on behalf:- LK n family

Slambe Jr said...

Trimas SK krn posting besday ni, juga kwn2 lain yg wish. Sempena besday yg ke 29, mcm kwn2 yg seangkatan di ITM '85, masuk umur 29 ni moga kita kena kerja& amal lebih. Tahun depan besday ke 28, maghrib dah.. sbb average m'sia men ni ialah 69thn je..Insya Allah.

Jepun & Co said...

Selamat hari lahir, pjg umur, murah rezeki & dll yg sewaktu dengannya.. Dgn ucapan... hair lost tak per.. tapi memory lost ni kes berat beb...

Che Dat said...

Selamat hari lahir semoga Allah pjgkan umur dan murah rezeki.Ye ke umur baru 29.Rasenye dah 39.Kalau koi baru nak masuk 30 hehehe.Tak lama lagi jadi aki lah awok weh!!

mAt dWan said...

Aki... Awok bukan 39 aki, awok dah 40... dah tua dah, sebab tu banyok lupa... Tapi takper, janji maintain.

Slambe Jr said...

Tu la, average men umor 69, klu la umur kita sampai kat situ, Insya Allah. Tahun ni tinggal 29 tahun. tahun depan 28. Tak lama dah kita ni kan kan

Anonymous said...

Selamat panjang umur..murah rezeki..drp MG@BOB Ktn

Anonymous said...

Selamat Hari Jadi koi ucapkan semoga di murah rezeki dan di panjangklan umur....

darp Apek

Kla said...

Selamat sambut hari lahir... Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki sentiasa... dan maju perniagaan supaya dapat berbakti kepada masyarakat...

Kitang & Lily said...

Kepada bapok saudara yg. tercinta...Happy Belated Birthday...Semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,aman bahagia seisi keluarga dan selamat dunia & akhirat...Amin

walid said...

slamat belated besday kat awok....
semuga apa jua yg dilakukan diberkati oleh NYA.

dari walid n famili