Tuesday, December 12, 2006

aDa beBeRaPa peRkaRa

1. Niazor tidak dapat lagi mengikuti perkembangan blog kerana pejabatnya telah menyekat kemasukan ke blogsite. Beliau cuma boleh mengikuti teks di dalam blog sahaja. Gambar dan ruangan komen pun tak dapat disertai oleh beliau. Kesian kat Niazor yang dah biasa berada dalam blogsite ni bersama kengkawan semua setiap hari.

2. Sumbangan artikel dan gambar-gambar lama amatlah diperlukan untuk menghidupkan blogsite ini dengan kepelbagaian artikel. Di minta kengkawan semua mana yang sudi menyumbangkan artikel, cerita-cerita menarik dan gambar-gambar lama untuk dikongsi bersama kawan-kawan semua.

3. Family dinner yang dirancang untuk diadakan Sabtu malam ini masih menunggu pengesahan dari Walid serta pengesahan penyertaan dari kengkawan semua. Jika tidak maybe kita akan tunda ke satu tarikh yang lain.

9 comments:

walid said...

Guys/Gals

Date : 24hb Disember 2006
(Malam Krismas)
Venue : Rumah Walid
Occasion : Simple dinner (POT LUCK)
Attendance : kasi nama aaa...
Acara tahlil .Lead by Lan Kentei..hehe new leader!!!

Che Dat said...

24 Dec 2006 hari Ahad Beb bukan Khamis

walid said...

bang.
tul ari ahad (malam krismas)

kida said...

Che dat, Antu dtg KL 26,27,28 Disember...boleh belasah kat KL..nanti aku suroh Kerbau datang..amacam?

Che Dat said...

Kida, kalau Antu datang 26 pagi kita main kat bkt unggul.27 main kat Bangi

kida said...

cantik jugak tu Che Dat...nanti aku bincang dgn Antu..

Anonymous said...

baju merah bertopi putih tu....nak kata askar jepun ..askar jepun dah kuar dari malaya...siapa ya..macam ku kenal...che dat wood..?

Che Dat said...

Celaka mamat ni kutuk aku macam jepun,kalau berani jom kita lawan golf kat mana2 padang golf

Anonymous said...

hehhehe....marah nampak che dat...jom aaa lawan golf....kat disana sini..:)