Saturday, October 14, 2006

Woiii...Mananya Korang Punye Directory Profile?


Ni aku nak bagi tau kat geng yang lepak kat chatbox ni.... Woiiii...Mana Directory Profile korang? Asyik2 budak DSS je yang coorporatenya. Yang lain tu ada la 2-3 kerat. terlanjur dah korang melepak kat chatbox tu, apa la salahnya buat Directory Profile macam Kudeng, Khatilah, Bilal, Syed Hamid, Rozain..... baru lah gua caya lu brother.


So..minggu depan kasi profile siap ye... Mana yang tak hantor gambor tu hantor la. Koi pun gemuk jugek dah, nok malu kebenda, rodong bebelaka... Hakim, Kla2, Mat Dwan, Diego, Humble, Shema, Roslina, Normah (Normah dah hantar particulars, lepas raya dia kata hantar gambar), Rambo, Golden, Zulhairi...minggu depan ye....janji tau.

5 comments:

asta lavista said...

nie gambaq sapa kida?

slambe jr said...

Lan, patutnya ada satu ikon utk budak2 nye profile. senang nak g terus ke situ. letak sekali standard form utk buat profile kat dlm ikon tu. mgkn dah ada kot sbb koi tak surf habis blog ni...

slambe jr said...

aku rasa gamba kudin la..

LaN kiDa said...

Slambe..mmg aku tak buat lagi...koi tak sempat lagi nak mikir buat benda tu...memang cadangannya nak buat mcm tu la...

LaN kiDa said...

Memang tu gambo Kudeng la dengan anak2 dia...takkan nak buat teka gambar jugek rodong2 ni.