Monday, October 30, 2006

nOOraZLaN @ LaN kEnTEi DIA




Lan Kentei ada e-mail kat aku profile dia tapi gambar keluarga dia kata lepas raya nanti. Bawah ni e-mail berkaitan profile dia :




Nama : Noor Azlan bin Abdul Manan
Nama d ITM : Lan Kentei @ Laughing Horse
Course : D.I.A
Tarikh lahir : 10hb Oktober 1967
Nama isteri : Junainah bt Jaafar Sidek (wife koii)
Pekerjaan : Maybank
Alamat rumah: Shah Alam(own), Ipoh(sewa) n Penang(sewa jugok) kah..kah..kah.. (buat masa nie..)
Anak2 : Azmira Nabila bt Noor Azlan - 12thn (anok dare koii)
Azmirul Nazwan bin Noor Azlan - 8thn (anok terune koii)
Azmirul Nazril bin Noor Azlan - 4thn (pun anok terune koii jugok nie)

Ulasan : Kida & Syg Kida & sume2 yg berusaha begitu bersungguh2 & dgn penuh ikhlas utk mengadakan "network/blog" yg seindah ini, dgn tujuan utk mengeratkan semula silaturrahim sesama kita yg dah lama "frozen" & blh "diclassifykan" as under "unknown" status to some of us, kini "dibridgekan" semula dgn creativity & IT support, dipercayai & dihrp akan lebih mendekatkan kita semula & akan menyambung hubungan kita & generasi kita yg akan dtg untuk terus menghidupkan blog/network ini.. Syabassssss yg tak terhingga & jutaan terimakasih diucapkan kepada yg berusaha. Teramatlah suka & seronoknya perasaan, "spiritual & physical" semasa koii meng"going through" criter2 yg ada dlm blog nie, suka & sedih silih berganti, mengenangkan masa dulu2, berebut2, berjuang nakkan tempat di dlm bas "BOMBAY" yg agak berumur tetapi tetap berbakti kpd kita, "berperang" dgn Lecturer & Pak Guard yg sedaya upaya cuba mendisiplinkan kita, berjln kaki beramai2 melintasi Kg Tjg Api (sempat stop kat kedai awek putih lawor tu sekali sekala) utk menuntut ilmu yg menjadikan kita "seseorang" pada hari ini.. Berbangga & bersyukurlah dgn nikmat Allah SWT pada kita semua.. Jgn lupa, ada di antara kita yg kurang bernasib baik dgn berbagai2 dugaan, juga dr Allah SWT, yg memerlukan "bantuan" & "sumbangan" kita.. Maka, di samping kita bergembira & bertukor2 pendapat diblog ini, ada baiknyer kita sentiasa hidupkan satu ruang/column seperti "masih ada yg sayang/ masih ada yg prihatin/suka duka kita serasa" utk menggayakan sumbangan/bantuan yg sesuai pada setiap masa.. Diharap, pregathering yg dirancangkan akan menjadi titik tolak kpd usaha2 kita bersama.. War2kan lah blog ini kepada sesama kita utk sama2 "meghidupkan"nya & menceriakan sesama kita apart fm tugas/business kita sehari2.. Semuga blog ini akan terus mendapat perhatian kita on a continous basis walau pun kita cuma "skodeng" atau mengintai2 dr jauh di celah2 kesibukan kita..


Akhir kata buat masa ini, "Idup bebudok ITM Phg".. Kita bolehhhh werrrrrrr.....!!!

2 comments:

slumber jr said...

Lan, ngape mcm lain jer muka awok bila ada misai ni...nampak garang. maklumlah manager kena garang kot

mat dwan.. said...

misai carik makan aki....