Wednesday, October 18, 2006

Link Gambar2 ITM Pahang Batch 85 Senior dan Junior



Amir Detroit ada jugak beritahu aku pasal satu web photopages yang di usahakan oleh Dona DSS, ingat tak, kita punye senior. Jadi Amir ada bagi link tu kat aku. Aku tengok banyak gambar2 senior kita dan gambar2 kita dengan mereka semasa orientasi kita dulu. Tapi yang banyak gambar senior la, terutama masa dia orang buat gathering pada Mei 2006 yang lalu. So sesiapa yang nak tengok gambar2 tu boleh la klik kat link di bawah ni :

2 comments:

LaN kiDa said...

Gambar ni aku tak dapat nak besarkan sbb Dona punye link tu slows giler....so aku tak sempat download habis gambar tu...

fadzil JBJ said...

Terima kasih atas blog ni ...teringat juga member-member lama yang dah lupa nama dan wajah... TQ lan kida dan yang lain.