Monday, October 09, 2006

Syed Hamid masuk surat khabor



( Artikel ni Syed Hamid mintak aku postkan kat blog ni... dia kata gambar tu hensem sikit...hehehe. Nak cari calon no. 2 ke Mid...hehehe )

Gambo ni kuar lam paper THE SUN. Aku dpt masuk contest FIABCI dalam The SUN..tp x menang...pastu reporter TheSUN call aku utk interview pasal property. Photographer dia dtg ofis ambik gambo aku...glamer gak aku.....ramai member sekolah aku pun call..aweks skolah pun call...hehee sebab pic aku besar kuar lam The Sun tu....kat area ofis bini aku lagi best...sbb ramai yg baca The Sun....ramai yg berkenan...bini aku pun hangin satu badan....apa la nasib aku...bukan aku yg nak masuk sgt..if engkau boleh masuk dalam blog ok gak...mayb org da lupa rupa aku....

info: pic umah tu display jer.bukan umah aku.

Kida - Walid, besar ni je aku boleh scan masuk dalam blog ni sbb laptop aku slows giler. Sorry la tak nampak sangat kehenseman ko pasal gambo ni kecik ye.

3 comments:

walid said...

kida.laa...wat artikel utk aku sal masok paper ke? aku ingat rngak paste gambo aku aje..buka wat artikel...tp xper la..kurang2 org leh ingat skit...hehhee....camner gambo tu ensem dari org nye yg real haa??

Anonymous said...

hensen gileerrrrrrrrrr tp ancem lagi mg..heheheh

Kida said...

Walid...muke ko kat situ macam pelakun cerita 7 perhentian tu dengan erra fazira tu.... Kembang semangkuk la ko...