Thursday, October 05, 2006

Tempat Apamz berniaga


(Gambar Khairusham @ Puis DBS)

Apamz berniaga pasar malam. Bulan puasa ni dia masih berniaga pasar malam jugak. Apamz berniaga Ice Blended Cappucino, Chocolate, Fresh Fruit, Tongkat Ali, Cengkudu, Mocha Ginseng dan lain2 lagi. Tempahan khas juga boleh buat dengan menghubungi Apamz sendiri.

Tempat2 perniagaan pasar malamnya ialah di :

1. Isnin : Taman Balok Makmur, Balok.

2. Selasa : Taman Tas

3. Rabu : Pekan Balok (Balok Uptown)

4. Khamis : Bukit Sekilau

5. Jumaat : Indera Mahkota

6. Sabtu : Sg Isap

7. Ahad : Apamz rilek la, dulu dia berniaga jugak, tapi masa tak cukup dengan family dia kata.

So, kepada kengkawan yang duduk di Kuantan tu, singgah2 lah kat pasar malam di atas untuk bertemu dengan Apamz, sekurang2nya bertanyakan khabar dan memberikan sokongan kepadanya.


1 comment:

walid said...

So if kita buat gathering kat kuantan...leh la ambik apamz nya bisnes as one of the menu..secara x langsung kita bantu dia sambil be donate...tp ice blend tu kita kena buat sendri...baru la apamz rileks skit..if dia yg buat bila masa lak dia ceria bersama kita..or mayb leh suruh apamz nyer staff tolong buatkan..mmmmmm sedap ooooo