Tuesday, October 31, 2006

pRe-GatHeRiNG ITM pAHanG

Artikel ni di siarkan pada Ahad 22hb Oktober yang lepas tetapi masih tiada maklumbalas dari kengkawan semua. Jadi tolong beri feedback anda jika ingin menyertai atau ingin memberi cadangan lain, nak ubah tarikh ke..nak ubah tempat ke...tak nak pergi ke...nak pergi ke..apa2 je la..kat ruangan komen kat bawah...tolonglah ye.

Bilal ada call aku semalam untuk memberitahu bahawa beliau telah berjumpa dengan Raman Shakri di Temerloh untuk membincangkan pasal majlis pregathering yang dirancang pada 19hb November 2006 ini. Hasil perbincangan itu, Bilal memberitahu aku bahawa majlis tersebut dirancang untuk diadakan di Rest House Temerloh pada 19hb November 2006 bermula jam 11 pagi. Majlis pregathering ni lebih kurang sebagai pertemuan hari raya dan makan tengahari serta sedikit perbincangan tentang majlis grand gathering yang bakal diadakan nanti.

So Bilal pesan pada aku untuk bertanyakan pada korang semua yang ingin menyertai majlis pregathering ini untuk memberikan comfirmation kehadiran supaya senang untuk beliau menempah makanan dan sebagainya. Jadi sesiapa yang ingin turut hadir dalam majlis pregathering ni, silalah berikan nama di bawah, di bahagian komen serta nyatakan berapa ramai ahli keluarga yang akan turut serta. Mintak tolong kengkawan semua untuk memberikan comfirmation awal...

6 comments:

Anonymous said...

Kida.. I'Allah myself, my wife & my 3 kids will attend the Pregat. The date, time & place are ok to us.. Mudah2an xder aral melintang..
Lan Kentei aka Laughing Horse..

mat dwan said...

aku mungkin datang sorang je kot...InsaAllah, kalu jepun dan walid nak ikut skali pun boleh... kita boleh have another bachelors party..

LaN KidA said...

Dwan..kata bini ko nak jumpa Miza bini Apamz...Apamz dah setuju datang dgn family dia dgn dibantu oleh Bilal.

Che Dat said...

Tak payah buat pre terus je buat gathering.Cadangan kat Kuantan pada 2 Disember 2006

LaN KidA said...

Tu lah yang Hantu dok plan tu...aku suroh dia bincang dgn Bilal

Lan Kentei said...

Kengkwn/rodongss.. Koii I'Allah ok jer nak buat pregat or Grand gat.. 19/11 or 02/12, both Sunday & Sat, wkend.. Hrp2 skoloh UIA koii xder buat Quiz/Test or yg sewaktu dgnnyer laa on the 2 dates.. Koii mmg teringin sgt2 jumper rodong2 sekelian.. Nok ukur perut, nok kira rambut putih/ xder rambut, etc.. Heh2.. Jgn sensitip la yakk.. Hakikatnyer, gitu lahhhh..