Tuesday, November 28, 2006

zULhAiRi @ ZM - DPA


Kalau korang nak kenal ZM, Kitang ada gambar bersama ZM dan rakan-rakan yang lain. Gambar besar macam biasa ada kat link Gambar Blog. Gambar ni masa acara gotong royong membersihkan asrama. ZM disebelah Kitang yang tengah tayang dada dia yang bidang tu.

11 comments:

ZM said...

Kitang, mana awok dpt gambar koi tu..sapa lah yang ambil gambar curi koi..skrg baru koi percaya awok memang kenal koi..sori sebab pada mula tak percaya..anyway thanks.

naw niazor wan said...

ZM, lepas ni jgn lupa kat kekawan ye, al-maklumlah dah glamer sbb dah tak low profile lagi.. koi nak minta sign autograf boleh?

mat dwan said...

kidA,

tambah naration lagi kat gambar tu, aku tak berapa nak cam yang lain2 tu...

Amir-Isa said...

hhahahaha...ZM aka Zulhairi Mahmud
..terlerai jua akhirnya ...tak leh lari lagi nampaknya....
OK..sekarang baru aku perasan...
bila korang put all the puzzle together ..ZM golden rupanya....
..jangan marah bang..gurau2...

slambe jr said...

ya la Mir, mati2 aku ingat ZM tu Golden selama ni..ghupanya dah tukar jadi lelaki. emm Zuhairi rupanya..patut la....

slambe jr said...

narration:
Hashim Embi, ????,Bilal, Kitang, Zulhairi, Arash

ZM said...

selambe..awok mana nak kenal koi..awok tu tahu pinjam nota koi aje...masa tu lah semua budak DPA kenal koi, kalau tak jgn harap awok semua nak menyapa koi..apapun aiman tak kisah

SK said...

gambo tu sume mude rumaja...hik hik hik....

Apek said...

Pheeh.... ZM dengan posing maut nyer....
Hah sekarang ZM.. awok punya identiti dah jadi high profile punya kes skrang....
So.. tolong update kat kita orang gambar terbaru ler!!!!
Hahhh tak reti2 nak email kat koi... roomate awok yang tersayang!!!

Anonymous said...

Pembetulan... It's ZUHAIRI... bukan ZULHAIRI... tak gitu ZM?

slambe jr said...

zm, awok cakak baik sikit. koi mana ada pinjam nota awok. koi curi2 jer masa awok tido. see, gambo awok je dah dpt hits paling tinggi. kalau awok buat citer sikit, musti dlm carta hitz..citer la sikit..(ngan gambo terbaru)