Wednesday, November 08, 2006

keLORga wAn MaZLaN @ aPeK




Apek @ Wan Mazlan DPA pun ada menghantar gambar keluarganya serta gambar Klinik isterinya untuk tatapan kengkawan. Berikut adalah e-mail dari Apek :

Kida nie gambar koi sekeluarga…InsyaAllah jumpa semua di Pre-gathering nanti………

PROFIL;

Nama : Wan Mazlan Wan Zakaria
Nama Glamor ITM : Apek
Isteri : Siti Junaidah Aziz
Anak2 : Wan Kamalia – 5 tahun & Wan Shaiba 3 tahun
Rumah : No. 19, Jalan SG10/2, Taman Sri Gombak, Batu Caves
Office : SapuraCrest Petroleum Berhad – Communication Dept, Oil & Gas Div.
Office email :
wanmazlan@crest.com.my atau wmazlan@sapura.com.my
Personal email : wmazlan66@yahoo.com
D/L : 03-4256 8644
H/P : 019-336 5229

Nie bukan nyer nak promo…. Cuma utk rerodong yang tinggal berhampiran tu… kalau nak treatment with reasonable price ‘COD’ boleh laa datang ke klenek……

KLINIK JUNAIDAH
A-GF-02, P/PURI LAKSAMANA JAYA,
JALAN LAKSAMANA 2,
KAMPUNG LAKSAMANA JAYA
68100 BATU CAVES
SELANGOR
TEL: 03-6185 9127

Untuk rodong2 & family, special treatment and detail consultation will be given……….Klinik dibuka pada Isnin – Sabtu (4.00pm – 10.00pm)
Di nasihatkan supaya talipon dulu sebelum datang… takut2 doktornyer tak der….sbb locum di klinik orang lain atau tengah conduct delivery (No H/P wife: 019-631 1073 @ talipon koi sendiri )

3 comments:

slambe jr said...
This comment has been removed by the author.
ZM said...

kenapa koi selalu call atau sms tak pernah reply?

amir-isa said...

..nak tunggu apek buka klinik
kat sebelah khas untuk kaum lelaki/bapa aja pulak..."klinik Lembert"...
..gurau je bang..