Saturday, November 04, 2006

iNi LaH DiA PaBLo



Ini lah dia Pablo yang selalu berchating dengan kita dalam Chatbox tu. Pablo juga ada mengirimkan sedikit write-up untuk tatapan kengkawan semua :

Hi guys...ingat koi lagi?? TQ...ingat lagi yek....t/kasih kat Kida...dpt ler koi contact rodong2 yg dah lama koi tak jumpa...Rozain, Ridhwan Indra Philips, Hakim, Norazlan, Zack,Khairudin, Muslim......ramai lagiiiiiii. Mula tu skodeng jer...maklum ler grad awal(sape ler kita). Mana yg tak ingat tu ni lah dia....

AHMAD SHAKRI HAMZAH aka PABLO, course DIA.... Seronok dgr rodong2 sume berjaya...dasat!! Syukur alhamdulillah. Koi lepas grad awal...terus ikat kontrak dgn MAKTAB PERGURUAN PERSEKUTUAN PENANG (masin mulut Dwan n Mat). Jadi ler koi cikgu.Dah 15 thn ngajar dari pedalaman terus ke tempat lahir koi MENTAKAB. Ambik Sains dan Matematik...(bukan Accounting..serik dah) di maktab. Sambung belajar ambik degree dlm Sains (Biology) di UKM. Itu pun 'kena paksa' belajar sbb semua guru 2008 ni mesti ada degree. Seronok gak jadi cikgu....dah rezeki koi. Temu jodoh pun dgn cikgu gak. Anak dah ada 2....nak gak nambah lagi tapi tak jaring gol w/pun main dah cantek!!

Anak pertama....AJMAL SAMEER 9 thn dan yg kedua AISYAH SYUHAIDA 6 thn. Tinggal di Taman Mahkota Mentakab...! Masa di Kuantan koi baik dgn..ROZAIN,MUSLIM (roomate kat Sekilau), HAMZAH SOMPRAK,HELMI, RAHMAN DSS, YAZID, ZAMBRAN (sampai la ni jadi best fren), KADIR DCS. Org umah tak ndok bergambar...pemalu!

3 comments:

mat dwan said...

main dah cantek.. kena tengok posisi dan strategi waktu nak jaring goal.. waktu tu yang penting...hehhehe adious... asta lavista pablo seniore...

Jr Ewing TZM said...

lepaih ni, boleh hentam jer, nak jaring kat ner. Gol ke empat baru strategi betul2 semula...bravo pablo montoya

Lan Kentei said...

Pablo Ohh Pablo.. As'km wbt.. Rindunyerr koiii kat awokk.. Doh nengok gambor awok & anok2 awok tuhh, koii conteng la ckit kat cni.. Mintok mo'ohh coz wife koii kaborr awok nampok koii sbhyg rayer d mentekab ari tuu tp tokk perasan ker okkk.. Awok ponn, sergoh2 la koii nie doh nampokk tuhh.. Lepas sbhyg rayer tuu,koii nok bergegas blk ke Kuantan, tu yg loghatt jer tuuhh.. Pregat ni awok gi kerr?? Alhmdllhh, tumpang suka knowing your success so far.. Keep up the good work of quality upbringing of children via your profession.. "human capital" werr.. "Modal Insannnnnnn"... Hope 2 C U 1 day.. :-D