Wednesday, November 29, 2006

maSiH keNaLkaH aNDa seMUa?


Gambar ini saiz besar dalam link Gambar Blog. Aku sengaja tak bagi caption gambar ni kerana aku nak tahu korang ingat tak nama-nama penuh dia orang yang dalam gambar ni. Gambar ini adalah sumbangan Kitang.

6 comments:

mat dwan said...

Yeaaass Congrat to Kitang and KidA.. K N K... this was the very last day of the 4th semester..
tak silap aku paper acctg maser tu.. mula2 3 org jer pas tu panggil sumer org nak masuk gambar..hehhehe (termasuk gua ler)

GoNjEnG said...

Yes...rasanya aku kenal yang mana aku.He..he...yo..

slambe jr said...

pedo'oh betoi mat dwan. mana ada gambo awok dlm tu.

LaN KidA said...

Terpaksa jugak aku bagi caption..nampaknya korang ni lemah betul lah dengan nama kengkawan ni.. Dari kiri Norhisham Ramli, Syed Azman, Sarip Zafar, Masrom, Suhaimi, Nasrun, Sudin, Zainordin, Zailan Abu, Suffian, Wan Azhar, Khairuddin Ismail dan Azmi Mahmud..

mat dwan said...

... yer la koi tak der... mana gambar koi..
haaa baru koi ingat.. ada banyak sesi gambar dlam waktu yg sama...

kalu tak caya tanya kla.. saper2 lagi ada yang terambil gambar koi.. segera paparkan..
tq

kitang said...

Dudek...gambo Mat Dwan memang ada dalam tu...tapi dia berdiri belakang koi..tu pasat tak nampok...hehehe