Saturday, November 04, 2006

gAmBOr NoRMaH - CuBa tEKa



Normah DBS ada mengirimkan gambarnya bersama dengan kaki tangan Jabatan Bekalan Air, Kuantan. Normah suroh anda semua meneka yang mana satu kah dia. Normah akan menyertai kita pada pregathering nanti bersama suaminya.

7 comments:

mat dwan said...

letih... aki dah tua,.. mata tah rabun,spek tak bawak plak tu.. yang depan kot pakai tudung putih agaknye la... kalu betul kasi hadiah kidA...Rojak ayam...goner hadioh yang ari tu tak kasi lagi,,.hehhehe

Lan Kida said...

Jawapan anda..Tidak Betulllllllllll. Kasi chance kat orang lain plak teka...

Jr Ewing TZM said...

Normah? mestilah yang paling cun kat dlm gambo tu...tu pun Mat Dwan tak tau..

LaN KidA said...

Cun pun yang mana..koi gerenti awak tak tau jugak slumber..

Amir-Isa said...

Kida..
Normah....
AKu rasa yang duduk depan tepi sekali..pakai tudung kuning tu..(kiri sekali) cuma dulu dia pakai glasses...gambar baru ni tak pakai glasses..
ntah lah... itu aku punya random guess..kalau salah maap je lah.

Amir

LaN KidA said...

Pandai ko Mir...heheh..malu2..org jauh boleh kenal..org kat mesia takde yang cam...ambik hadiah bila ko balik mesia nanti ye Mir..claim kat Normah ye

mat dwan... said...

Mir, hadiah dia..., jeng,jeng,jeng..
Free parking kat mana-mana tempat yang free parking kat kuantan...