Tuesday, November 07, 2006

PrE gATHeriNG - tHE fiNaL fROntiER

Setelah berbincang dengan Wan Rozain, Bilal, Hantu Raya maka ini lah diputuskan majlis pregathering ITM Pahang batch Julai 85 ini akan di adakan seperti berikut :

Tarikh : 18 dan 19 November 2006
Tempat : Mercu Resort Cherating, Kuantan. Resort chalet di tepi pantai dgn swimm.pool.
Pakej : RM150 untuk satu family dengan bilik, welcome drink, dinner, BBQ, breakfast dan makan tengahari pada 19 Nov.

Aturcara : Tarikh - 18hb November 2006

Check-in 1-00 tgh
Welcome drinks 1-30 tgh
Rojak Ayam di Taman Gelora(belanja sendiri, tak termasuk harga pakej RM150 tu) dan sessi bergambar pada 4-30 ptg
Dinner dan BBQ 8-30 malam

Tarikh : 19hb November 2006
Breakfast 8-00 pagi
Aktiviti akan ditentukan kemudian
Makan Tengahari 12-00 tgh
Bersurai

Sila buat comfirmation kehadiran secepat mungkin melalui ruangan komen dibawah. SILA BERI JUMLAH AHLI KELUARGA YANG AKAN HADIR DAN JUMLAH BILIK YANG DIPERLUKAN KERANA BILIK ADA 2 KATIL SAJA DAN TIADA XTRA BED. TAMBAHAN SETIAP BILIK IALAH RM70 SAJA. TAMBAHAN UTK BAYARAN MAKANAN TAK PERLU. Ada apa2 cadangan sila feedback sekali ye..Ini lah peluang untuk bercuti bersama keluarga dgn harga yang amat berpatutan disamping bertemu dengan kawan2 yang maybe 18 tahun tidak berjumpa, jadi janganlah lepaskan peluang ini dan berilah comfirmation seawal mungkin.

12 comments:

Anonymous said...

INSYALLAH PERGI & STAY..
HADIR
1 HUBBY + 4 KIDS (18 BLN - 8 TAHUN)

Lan kidA said...

Sape kat atas ni..tlg lah bagi nama. Normah, hantu dan Che Dat, Bilal, Apamz semua comfirm. Syed hamid, Lan kentei, Kitang, man troq pun rasanya almost comfirm..so dah ada 12 family campur aku dgn Rozain...cepat2..aku booking 20 family je..kalau banyak aku nak tambah...ni cuti sekolah nanti melepas

che dat said...

golfer datanglah hari jumaat boleh kita hayun pagi sabtu kat astana kalau beranilah he he he

zeck786 said...

Koi confirm...bini + 4 anok...tak sabor nak gi gathering nie,jumpa kengkawan seme...koi mintok Khairul Aziah(keja DBKL) tolong ajok/contact budok pompuan DIA yang lain..seme hilang entah mana!...bole Yah(koi tabik spring kat awok!)

LaN KidA said...

Kitang ok..Che Dat..awak berapa ramai nak datang ni...

Anonymous said...

koi tak ramai 7 org je.lantik sorang bendahari antu raya ke bayor masuk dalam akaun dia.bilal jadi SU atau sesiapa saja yg sanggup

Lan Kentei said...

I'Allah as of nowwwww.. affirmative koiii 1 fmly will attend the pregat.. Koii + wife koii + 3 kids = 5 org laaa... Tlg book 1 bilik yakk'.. If tokkk muat, koiii lari balikk umoh mokk koiii d Kemunting.. Ya Allah.. Rahmati lah pregat kami itu nanti dlm suasana yg sihat, meghiohhh & sejahteraaa... Aminnnnn.... Gollllffff, tak takuttt... seram sejukkk jerrr.. Maenn h'cap 24 blehh?? lamer doh tokk usik "batang" golf werrrr...
Lan Kentei aka Laughing Horse..

Anonymous said...

Iskk... baru saja seminggu sebelum posa, aku & family bercuti kat Cherating.. sempat jumpa Kla saja.

Kalau aku pi sorang boleh?

bai said...

Tadi aku yg post tu.. lupa mau tarok nama..kekekekeke

Lan KidA said...

Bai..sorang pun sorang la...Tapi comfirm betul2 la dengan aku

walid said...

kida.
walid 1 famili.....2 + 4 kids
bini aku ponteng klass ahad..sehari jer.....

mat dwan said...

INSYALLAH PERGI & STAY..
2 + 3 KIDS (3 - 13 TAHUN)