Wednesday, November 15, 2006

SeNaRai naMa PeseRTa gATheRinG - seHinGGa seLaSa

Berikut adalah senarai terakhir peserta Pregathering ITM Kuantan pada 18 dan 19 November 2006 yang diperolehi dari saudara Kitang malam tadi:

1. Mazlan dan Mahanim @ Lan Kida/SK-DBS
2. Syed Hamid @ Walid - DIA
3. Zainordin @ Kitang - DIA
4. Raman Shakri @ Kerbau - DBS
5. Sidi @ Che Dat - DPA
6. Wan Mazlan @ Apek - DPA
7. Hairul Salleh/Shema @ Jepun/Shema -DBS
8. Wan Azhar - DIA
9. Norhisham @ Apamz - DIA
10. Norazlan @ Lan Kentei - DIA
11. Amy Jarr @ Antu - DPA
12. Azmi A. Bakar @ Bilal - DPA
13. Wan Rozain @ Niazor - DBS
14. Padil @ Sutoq - DBS
15. Roslina @ Shena - DBS
16. Hj Omar @ Masrom - DIA
17. Radwan @ Mat Dwan - DBS
18. Jeffri - DBS

Yang akan hadir untuk Jamuan Makan Malam pula adalah :
1. Sarip - DPA
2. Joe Malady - DIB
3. Hamdan Boli - DIB
4. Rashidi @ Mat Taib - DIB
5. Faraliza @ Rambo - DPA
6. Awin86 - DIB
7. Sabri @ Cigak - DIA

Yang masih tak comfirm2 tapi nak pergi :
1. Arash - DPA
2. Muslim - DSS
3. Zulhairi - DPA
4. Shakri @ Pablo - DIA
5. Zambran - DBS

7 comments:

walid said...

kida..bob@MG xder nama pun?..x join ker dia?

zack@kitang said...

Walid...smlm,14/11/06 koi jumpa bob,antu & rozain kat Ktn Parade...koi mintok bebenor bob@MG join pregat kita tu...

LaN KidA said...

Kengkawan ni...kalau dia nak jumpa rodong dia akan squezz masa dia bagi sempat jumpa rodong...tu tengah mikir la tu agaknya...orang lain pun banyak kenduri jugak Bob

Apex said...

Mai la keng kawang !!!! bila lagi kita nak jumpa... GUNAKANLAH peluang yang ader nie...
ZAMBRAN.. ZULKHAIRI koi lama dah tak jumpa awok....

ZM said...

usah lah awok nak berlakon apek. koi sms dan call, awak tak pernah nak reply. poracit.....

Apex said...

Soory laa Zm jangn la merajuk... burook ahh... org tua merajuk...
koi nie wanted sikit...kalau x der no hp dlm memory memang tak reply nyer....

ZM said...

koi tak merajuk lah apek, tapi bengang dgn awok. abis tu dah tak gheti nak merisik khabar kat org lain. awok sombong or awok takut kena tido kat luar? hehehe... che dat bagus, reply juga kat koi walaupun dia tak tahu sapa koi.