Wednesday, January 17, 2007

S-yaRD gOLf sET fOR sALe - miZi diB


Mizi Songkhla ada hantar e-mail kat saya mintak tolong advertise kan kat sini kerana beliau nak jual golf set dia. Mizi kata dia dah beli set golf baru TaylorMade R7. Bawah ni e-mail Mizi Songkhla :

Kida,apa khabar? Saya nak jual golf set saya jenis S-Yard Acroclass Collector's Edition. Boleh tak tolong iklankan kat website 'budakitmpahang', mana tau jika ada sesiapa yang berminat. Kalau laku nanti saya beri komisen. Harga tak mahal cuma RM1,599.00.Set mcm baru, guna cuma 5-6 kali aje. Sebab nak jual krn macam kurang serasi. Mungkin dah terbiasa dgn set lama, Callaway. Lagi pun minggu lepas saya baru beli set Talyor Made r7, sebab tu kena jual S-Yard ni. Bersama-sama ini disertakan gambar-gambar set S-Yard tersebut.Dalam golf bag tu ada:Driver loft:10.5Wood 3.5Wood 5.5Iron 3 hingga 9PWAWSWPutterS-Yard ni selalu dikaitkan dengan set orang kaya, 2nd mahal selepas Honma. Kalau nak tau cerita lebih lanjut pasal set S-Yard ni, sila layari laman http://www.transviewgolf.com.my/Sesiapa yang berminat nak beli, boleh la hubungi saya di:email: hadtamizi@hotmail.com H/p: 00869607100 sms: 0126210000

MiziSongkhla

5 comments:

LaN KidA said...

Mizi...cantik jugak S-Yard ko tu...shaft dia apa jenis?..S-Yard ni selalunya set utk orang tua sebab half swing tapi boleh pergi jauh, jadi tak perlu rengkuh kuat2..kalau beginner pun sesuai pakai, kalau handicap 18 pun boleh pakai...tapi kalau dah pro kena pakai titleist pro blade baru mengamcam atau cleveland macam vijay singh pakai....tapi mizi kat mesia skrg tgh hot among golfers pakai cleveland...callaway, taylormade, titleist dah menurun sikit saham kat sini...

Anonymous said...

Kida,
memang betui apa hang ckp, set ni utk orang tua. Saya beli selepas buat operate lutut kiri sbb ingat nak tukar ke easy swing, tapi bila lutut dah ok lain pula cerita. Anyway, terima kasih krn sudi iklankan.

Aku pernah beberapa kali cuba guna pro blade, tapi tak boleh la, susah bebenor. Kau cuba la pukul driver r7 425 atau 460 dulu, gerenti syok........

Mizi
Songkhla

pyan said...

err golf set je ker..benda lain x der ke?mcm yg bole picit2 etc..hehehe...cth lampu picit..:)

kitang said...

Pyan...yg picit2 ni nanti aku advertise kat e-mail engka...hehehe!

Anonymous said...

pyan,
lepas lubang 18, kita pergi main kat lubang 19. Kat situ ada picit-picit........

pro golfer