Friday, January 12, 2007

biNGkiSan daRi jOe maLaDy


Joe Malady yang baru menerima cahayamata ke 2 baru-baru ini ada hantar gambar baby barunya tu. Nama anak Joe yang ke 2 ini ialah UMAR, pendek tapi penuh makna. Joe juga ada beritahu saya Sarip DPA sudah berpindah bermastautin di Kelantan sekarang ni. So saya pun sms kat Sarip malam semalam dan Sarip comfirm kata dia sudah berpindah ke Kelantan sekeluarga. Sebab-sebab berpindah tak pulak di nyatakan kepada saya walaupun saya bertanya kepadanya.

15 comments:

abdul said...

Tahniah Joe...Syukur kpd Allah
moga murah rezeki...

Amid...YO said...

Yg sulung umur berapa??

Mizi said...

Tahniah Joe Malady, dapat baby boy, nak hadiah apa dari Songkhla? Masa bini sdg pantang ni, jemput la datang ke tempat aku..... dekat Hatyai maa.

Slambe Jr said...

ala ancem nye...mcm bapak nya. tahniah kerana menambah hero ke dunia ini. go go inspector gadget. Kida bila lagi??

pyan said...

congrats joe...:).slm to sarip. mizi aku nanti nak join ke songkla gak..hehehehe

Anonymous said...

Pyan,
no problema, utk kau aku sediakan grade A. Jgn sampai tak nak balik.

Mizi

kitang said...

Mizi...koi pun nok join sekali ngan Pyan...gi membeli & membelah...hehehe!
Joe & Slumber...moh kita seme gi sekali...meriah sikit wer!

Anonymous said...

Kitang,
lagi ramai lagi meriah. Tak takut ke sbb kat selatan Thai ini selalu kena bom dan tembak-tembak. Aku ni menantu gabenor Hatyai, ada bodyguard.

Mizi

kitang said...

Mizi...berita kat 'vitiut' ngan 'teratak' kata keadaan ok...koi nok gi sana pun memang nok gi menembak!...hehehe

Anonymous said...

Kitang,
sebenarnya kat sini boleh dikatakan tiap hari ada aje kes tembak dan bom, terutama sekali kat Yala, Pattani n Narathiwat. Hatyai kurang, tapi kena jaga-jaga, mana tau kita masa tu tersalah tempat dan masa...... Klu betui nak 'menembak' jom la, aku kat sini no problem.

Mizi

pyan said...

kitang n mizi..lu org nak tembak apa nie beb..hehehe

Kla said...

Alhamdulillah, tahniah joe atas cahaya mata yg terbaru, the latest edition.

Aku nak ulang soalan pendek slumber jr..."Kida bila lagi?" Jawab Kida jawab... sk pun boleh jawab b/p kida...

Kitang nak gi menembak? Tembak ape tu... Kan bahaya main senjata ni...

kida said...

Soalan cepumas " Kida, bila lagi?"....cheh..ramai betul batu api ni....Kilang lama nampaknya dah tak boleh dah....kilang baru tak dapat permit lagi..camne nak buat production beb....

Tembak-menembak ni kena baik2...kalau kena sasaran...tak tido malam pulak...kena bangun buat susu bebudak beb...jadi cam Slambe...sebab itu MLON

Slambe Jr said...

ala bukak la kilang melalui Thai. kan ke Mizi ada. kira kilang halal tapi haram. takde partner nak buka kilang? ni...ko pilih je, ada 77 ppn, 23 lelaki kat mydin. pilih jer..lain Mizi kira kawtim.

mAt dWan said...

banyak la pulak dah yang jadik broker...
broker2 tu tak teringin ker?
hehehhehe Tahniah Joe Malady..
tahniah daun keladi, lain kali buat lagi...