Monday, January 22, 2007

aRSeNaL 2 sYAiTAn ma(E)Rah 1




Musim ini sudah tiada pertandingan liga EPL untuk Arsenal vs SyaitanN Merah lagi kerana kedua-dua perlawanan liga EPL antara dua pasukan tersebut sudah berakhir malam tadi dan keputusannya Syaitan Merah kalah kedua-dua perlawanan liga EPL musim ini baik di tempat sendiri di Old Trafford dan juga malam tadi di Emirates Stadium. Sudahlah Syaitan Merah kalah di Old Trafford 1-0, mereka datang dengan penuh semangat ke Emirates Stadium untuk membelasah Arsenal tetapi malang seribu kali malang rupanya mereka di malukan dan di aibkan, Ronaldo, Carrick tak berupaya rupa-rupanya. Tambah pula dengan kuda-kuda tua seperti Giggs, Neville, Saha, Scholes rasa-rasanya musim depan kuda-kuda tua tu Syaitan Merah kena jual lah....Lelong murah kat pasar malam termasuk Van De Sar sekali yang tak berupaya nak gapai tandukan Theiry Henry..jual je lah. Cari pemain umur 16-21 tahun je macam Arsenal. Apa-apa pun syabas untuk peminat The Gunners dan tahniah juga untuk The Reds yang memalukan Chelsea malam Sabtu lalu.

7 comments:

walid said...

salam peminat EPL
Semlm walid teruja melihat perlawanan Gunner vs Red Devils tp sebelum tu nak k asi angkat The Reds dulu pasal mengalahkan Chelsea..COngrats REDS and penyokong nya. Semlm mmg GUnners ada advantage masuk 2nd half sbb arsene bijak mencaturkan pemainnya. Cuma kemasukan Baptista tak byk membantu. Anyway game semlm mmg ada kelas tersendiri n ternyata berbaloi walid tonton spai final wisel.Apa yg waid nmpk...defender Ferdiand x dpt nak jaga Henry n pertukaran Rociksy ke sebelah kanan n persie di kiri membuahkan hasil.ok la x nak komen pjg2..kasi ruang yg lain lak.

p/s sapa sokong MU?..hehee ..lain sesaon la pulak yeee

Kla said...

Tahniah utk The Gunners (tak gentleman kutuk org nih...) Mereka kerja keras dari awal sampai akhir, tak macam MU yg menyerang bila ada peluang baik aje (pd pandangan aku). Maklumlah...otai...
Janji MU can be the best team dlm EPL...otai je main tu...

Dona said...

Otai ke muda ke bottom line Gunners menang..hakhakhakhak...Yeeehaaaa!!!

Kla said...

Congrats too to the reds sbb keep MU & Chelsea 6 points gap. Nasib baik gunners menang semalam, kalau tak... dah jadi 9 points pulak gap... Kalau MU pulling away from chelsea terlalu jauh, dah rase x best dah competetion ni... Adrenalin dah kurang mengalir setiap hujung minggu. Skrg, the reds dan gunners semua makin cerah peluang for the 2nd spot and the reca become more exciting! Tapi to be at the top of the table, tengok keadaan lah ... he he he, berdoalah semoga team kamu semua menang semua perlawanan dan satu lagi, berdoalah somoga otai2 MU tu kalah... tapi x baik doa cam tu kan... Kalau nak gak, doakanlah lawan MU tu menang... he he he...

joe said...

u'll never walk alone

Anonymous said...

WOIIIIIIIIIIIIIIIIII..
REDS...RULEZ.....
TQ JOE..ME TOOO
MG@BOB

goo! said...

glory glory manutd!~