Tuesday, January 16, 2007

paDiL sUToK teRJah sUHaiMi diB


Semalam Padil Sutok DBS menghantar sms kepada saya memberitahu beliau sedang berada di Pejabat Kementerian Pertahanan bersama Suhaimi @ Abg Mie DIB yang bekerja disana. Namun begitu Padil tidak pula menceritakan apa-apa berkaitan Abg Mie dalam sms beliau. Harap Padil Sutok dapat memberikan sedikit latarbelakang Abg Mie yang bekerja di Mindef sekarang dalam ruangan komen yer.

10 comments:

pyan said...

abg mie.....hehehehe...terima kasih byk2 ler terutama skali masa di ITM dulu...jasa mu kami kenang( geng2 DIB 85 )..:)CHEERS.

pyan said...

bila masa pulak la si padil sutok nie jadi reporter..hehehe

pyan said...

aku lagi...abg mie...gaya sandar tu mcm nak jadi calon pilihan raya jer...:)

fezah said...

abg mie aka GM, ni fezah...ni sure
tak ingat yg mana satu fezah ni. Nanti fezah balik M'sia, fezah nak pergi sana. Kementah tu tempat fezah main masa kecil2 dulu sebelum abah fezah kena transfer tempat lain.

Slambe Jr said...

macam ku kenal ini orang...tapi di mana yah???

Apex said...

Koi rasa Brother Mie nie yang pakai spek bulat ker dulu?????
Skang dah tak rabun....
Any way welcome to the club...

LaN KidA said...

Padil call saya ptg tadi beritahu Abg Mie ni bekerja sebagai Akauntan di Mindef. Kalau sesiapa yang ada urusan kewangan dengan Mindef saya rasa Abg Mie maybe boleh tolong.

Anonymous said...

Abg Mie,
boleh tolong dapatkan tender supply peluru tak? Profit 50-50

Mizi
Songkhla

Anonymous said...

Pyan,
kau ada pergi tengok tak masa Lord of The Ring buat shooting di NZ?

Mizi

pyan said...

masa tu aku kat m'sia lagi...but 4 yr info..aku la "the ring sekrg" minus lord. peluru mainan nak x mizi..? profit 50-50 gak..hehehe