Wednesday, October 31, 2007

beSdAy aMiR n fG


Semalam 30hb Oktober rupa-rupanya harijadi Amir dan Muslim FG. Senyap-senyap je korang yer. E-mail la kat saya sehari sebelum ke bolehlah juga kawan-kawan BUDIMAN wish selamat harijadi dan mendoakan kesejahteraan korang semua. FG pun masa jumpa malam semalam semasa menziarah Kitang dan teh tarik pun tak kata apa-apa pasal harijadi dia, senyap jer. Apa-apapun takpe lah kurang-kurangnya sempat jugalah kita ucapkan belated Happy Birthday kepada Amir dan FG semoga anda berdua sentiasa sihat, sejahtera dan ceria sentiasa di samping keluarga dan kawan-kawan semua.

Wan Rozain juga khabarnya menyambut Ulangtahun Perkahwinan beliau semalam 30hb Oktober. So, saya juga mengambil kesempatan di sini untuk mengucapkan selamat menyambut Ulangtahun Perkahwinan untuk Niazor semoga anda sekeluarga sentiasa sejahtera dan berbahagia sehingga ke akhir hayat.

3 comments:

ummi said...

Salam buat FG & Amir,

Happy Belated Birthday to both of u...Wishing u all the best and may
Allah swt bless u always!!

FG - patutnya FG masakkan spagetti kat kitaorg, wat open house gitu.. :D

Amir - Mst dah celebrate dgn Fezah & anak2..Tak jamu kawan2 ke?

Jun :) said...

To FG n Amir..
happy belated birthday...
muga panjang umur, murah rezeki n dirahmati Allah selalu..aminn

Mus_Astley said...

Terima kasih kepada semua yang mengusahakan artikel ini.
Di sebelah sana, cinta view finder juga mengucapkan terima kasih kepada semua.

Ummi dan Jun... nanti FG masakkan spaghetti yang dijanjikan. Dan Jun... bukahkah cheese cake tu boleh buat sendiri...??

Anyway, kawan2.. thank you very much.

Salam sayang.