Tuesday, October 09, 2007

aLbuM gaMbaR - berbUkA pUaSa di rUmaH aPamZ

Salam semua,

Disebabkan masa tak mengizinkan, SK letak semua gambar yang diambil di rumah apamz. Tak dan nak pilih2 dan dan yg penting tak de super impose yea. Cuma yang tak clear saja tak de di sini (ada kot dalam 3 gambar). Jadi korang tatap lah puas2... Tapi bila dah ada artikel baru, album ini akan di letak di bawah sekali.. Rasa2 rindu kat SK (ehem2x) boleh scroll kat bawah sekali...

2 comments:

ummi said...

Sk, ni ada org tanya...gambar dia xda pun..hehe..sape tu..emm Abg Nu..Aa la xda pun gmbar dia..hehe..saja gurau jer..

lan kida said...

Ummi, gambar Abg Nu banyak sipi-sipi je ler.... gambar plak tak banyak ambik...

Tapi respect la kat Abg Nu tetap setia bersama BUDIMAN sampai ke tengah malam kat rumah Apamz... walaupun takde apa nak sembang dengan geng BUDIMAN... tapi malam tu pun sebab ramai yang jarang dapat bertemu..jadi bila ketemu tu riuh rendah ler dan lupa diri kejap...