Wednesday, February 28, 2007

bUdiMaN - LoGo, caP n T'sHiRt : siRi 2




Bilal ada e-mail kepada saya beberapa skecth yang telah dibuat oleh beliau untuk logo BUDIMAN untuk pandangan dan pendapat dari kawan-kawan semua.


5 comments:

ummi said...

Emm....cantik dah tu..ummi suka yang atas tu..sekali pandang jer dah boleh imbas kenangan kita kat itm dulu..kira teguh gitu..seteguh dan seutuh BUDIMAN ler..(*hee, xpandai nk buat ulasan selari ni..)

Tapi, lagi cantik kalu kita letak motto BUDIMAN sekali kot...(*eh eh, ntah ler..).

Slambe Jr aka Pokcik said...

pokcik rasa yg atas tu nampak OK. tapi kena godek skit sebab dari jauh nampak ayat "Budan". Mungkin perlu ayat penuh. Ayat berikutnya (dibawah) cukup ngan Budak ITM Pahang) x perlu ada BUDIMAN dah.

Yg bawah tu cantik gak, tapi gambar tgn ni dah mcm parti politik je.

Mungkin kita perlu lihat dari rakan2 lain juga, kot2 ada yg drastic creative.

walid said...

salam.
walid ada wat skit logo nanti walid enail kat kida.

bye

RODDIB said...

betul tu seperti selamba pilihkan (yg atas tu) cuma rasanya perkatan BUDIMAN HANYA PERKATAN I GANTI DGN LOGO ITM CAMNO....

walid said...

salam.
kida..logo aku tu x leh nak masuk logo ITM sbb aku xder template nya.
If sesapa ada template ITM tu..pls email kat walid : syed.hamid@sphairon.com
Logo yg koi send kat kida tu x byk warna ..jimat kos.