Thursday, March 01, 2007

teH taRiK beRsaMa biLaL - siRi 2




Malam semalam telah berlangsung sessi teh tarik bersama Bilal di Restoran Pelita, Jalan Ampang. Ramai juga yang hadir antaranya Anita dan AR, Kudeng DSS, Apek, Man Troq dan Kitang. Sessi teh tarik telah bermula pada pukol 10-00 malam tadi dan setelah bergelak sakan selama 3 jam dan mengenangkan esok ada yang nak pergi kerja pagi maka terpaksalah ditarik tangan beberapa kawan supaya balik pada pukol 1-00 pagi. Banyak perkara juga yang telah dibincangkan semalam antaranya acara Grand Gathering, Logo BUDIMAN dan Golf Reunion serta Acara Sukan Keluarga di Melaka. Detail maybe saya akan cerita dalam artikel yang lain.

3 comments:

SK said...

amboi bergelak sakan ek kida...tak pe tak ajak sk pun ngeteh...hari ahad ni tinggallah! sk pun nak bergelak sakan ngan kengkwn sk sehari suntuk. kida jaga rumah dan anak2 kita tu... kasi makan...basuh kain, gosok kain, kemas rumah, bersihkan laman, bla bla bla... *gelak brutal* muahahahaha

walid said...

hehe.tul tu sk.....dia org gelak2 sakan spai walid pun tertinggal...nanti kita ggelak sakakn kat dia org lak.....hehehe

lan kida said...

eleh Walid... awk dah ada Kancil...takkan tak boleh ngeteh lagi...