Tuesday, March 20, 2007

bLog cUti

Oleh kerana aku ni tengah sibuk sikit-sikit dan banyak yang menyibuk di tambah dengan aku takde idea nak karang artikel-artikel sebab aku pun tengah karang banyak paperwork dan takde artikel dari kengkawan yang aku nak siarkan. Maka aku terpaksa bagi blog ni cuti MC sehingga ke suatu tarikh yang mana aku berpeluang update blog ni balik. So selama blog ni cuti MC takde artikel baru akan dikeluarkan dan apa-apa hal kalau nak update pasal kengkawan sila berhubung dengan kengkawan tu sendiri menerusi no telefon yang ada aku siarkan dalam salah satu artikel blog ini beberapa bulan yang lepas. Salam buat semua dan semoga ketemu di lain siaran. Apa-apa pun kalau nak ngeteh, aku ok jer kalau ada masa free cuma aku ni malam tak sempat la nak ngadap komputer ni 2-3 jam lagi buat masa ni untuk update blog. Chau Chin Chau.

4 comments:

ZM said...

aik... blog pun bole MC ker. Kida, koi rasa awok tak abis lagi novel yg pasal dpt surat masa kat ITM.. atau citer tu dah abis tapi koi yg ketinggalan LRT... maklumlah koi ni dah lama tak jenguk blog ni. hehehe...

Slambe Jr aka Pokcik said...

huhuhu...aku pun sama. blog pancing tu aku nak bagi cuti panjang sebelum bagi VSS kat dia. Sibuk memanjang n idea dah kering. Ingat nak pergi betapa kat gunung Senyum utk dpt idea baru

slambe jr

jun said...

kida kata nak soh vote for logo budiman tu...yg tu pon lom lg. nnti dah x bz..leh la, k?

Anonymous said...

Salam semua, koi nak bagi cadangan.
1. Blog ni di update seminggu sekali atau 2 minggu sekali atau sebulan sekali maka tak lah tertekan sangat.
2. Seperti koi katakan pada kida, wujudkan committee yang boleh access dan update seperti Slamber, walid, koi dan sesiapa saja agar beban update blog ni taklah di bahu kida suami isteri secara tak langsong kita dapat pastikan continuity. Koi volunteer dan sanggup

Harap tuan punya blog timbang-timbangkan..
Bilal