Thursday, March 15, 2007

baBy baRu

Ada beberapa orang kawan kita samada akan menimang baby baru tidak lama lagi atau sudahpun mendapat baby baru. Kla-Kla atau Shamsul Amri DBS khabarnya sudahpun menimang baby baru. Namun begitu sms yang saya hantar kepada Kla-Kla bertanyakan khabar tentang baby baru beliau masih tiada jawapan. Che Dat pula masih lagi menunggu dan dari sms yang saya terima malam semalam memberitahu bahawa isterinya akan dimasukkan ke Hospital Temerloh untuk bersalin pada hari ini. Semoga isteri Che Dat akan selamat melahirkan anak ke 6 mereka dan semoga kehadiran baby baru kepada ke dua-dua kawan kita itu akan terus membahagiakan lagi kehidupan mereka sekeluarga.

7 comments:

Anonymous said...

Conseguí a este email el otro día que tenía un manojo de los cuadros de las estrellas de cine famosas, los cantantes tienen gusto de Madonna y de Barbara Streisand -- pero básicamente, gente muy bien conocida. Anywho, cada individuo tenía dos cuadros en este email

jun said...

wahahaha.....sape nak translate ni plak..anyway, congrats to all yg dapat org baru..bertambah murah rezeki..aminn.

mAt dWan said...

mana Kla? dimana ya? komen la sket

anak wan said...

Mat Dwan, ko pun lama menghilang.. kemana pegi nya? cuba komen sket... baby baru kla dijangkakan pada bulan Mei nanti.. anak ke-4

klakla said...

Assalamualaikum...
Maaf dipohon kerna lama tak singgah di sini. Cuma sekali-sekala tu skodeng gak...
Utk mengelakkan kekeliruan, baby baru dijangka lahir pada Mei nanti insyaAllah...
Njal, cam mana Exam PTD ari tu? Pass ke tak? Anyway semoga berjaya...
Dwan, buku 'Liverpool Press' dah pulang kat bai ke belum? Kalau belum, cari dan pulangkan, bai ingat lagi buku tu...
Sekian, wassalam.

LaN KidA said...

Kla, hari tu awk kata tak boleh datang PotLuck Temerloh sebab bini nak beranak sangat dah.... apa la Kla

kla said...

Mungkin ada masalah dlm komunikasi kat sini, bakan nak beranak, tapi dah sarat... Anyway, sorrylah kida sbb telah berlaku communication distortion kat sini. Maklumlah, masalah encoding dan decoding of message...