Friday, March 30, 2007

PesTa bUkU aNtaRa BanGsA Di PWTC, KuaLa LuMpuR 2007

Khas untuk pengunjung blog terutama sekali pada yang suka membaca tak kira lah buku ilmiah atau apa saja bahan bacaan, SK ambil peluang di sini untuk memberitahu bahawa pesta buku akan berlansung pada 27 April hingga 6 Mei 2007 bertempat di PWTC, Kuala Lumpur. Bermula dari jam 10 pagi hingga 9 mlm. Jika pada hari minggu tersebut anda tak tahu ke mana nak bawa family anda, datanglah ke pesta buku.


Novel ini adalah salah satu novel terbaru dari penulis Norisah Abu Bakar. Jika anda ingin dapatkan tandatangan beliau datanglah ke pesta buku nanti. Bukan saja novel malah banyak lagi bahan bacaan yang boleh di dapati di sana. Jom membaca!

2 comments:

nor ash burn said...

anim, terima kasih kerana sudi promo bk sy di sini. semoga ketemu di pesta bk nnt!

SK said...

terima kasih jugak pada nor ash sbb sudi datang jenguk blog ni...

yelah nor ash anim pun dok menghitung hari nak jumpa nor ash...teruja gitu!

*senyum sejuring*
SK