Tuesday, November 06, 2007

seNaRai naMA buDiMaN

Sebelum ni tak terfikir nak buat, jadi sekarang baru terfikir, boleh tak kengkawan dari setiap kursus masa di UitM Pahang batch Julai 85 atau batch2 lain listkan nama-nama classmate masing-masing. List tu bolehlah dibuat diruangan komen. Sebagai contoh saya listkan dulu senarai nama classmate saya course dbS batch Julai 85.

48 comments:

LaN KidA said...

Senarai nama dbS batch Julai 85 :

1. saya sendiri - KL
2. Mahanim Mahmud @ SK - KL
3. Hairul Salleh @ Jepun - KL
4. Shema - KL
5. Raman Shakri @ Kerbau - Chenor
6. Abd Hakim Khalidy - EPF KL
7. Adenan - EPF Temerloh
8. Mohamad Othman - Temerloh
9. Shamsul Amri @ Kla-Kla - KUMIPA Kuantan
10. Khairul Bahri @ KB - IKIP Kuantan
11. Zambran - Temerloh
12. Mohd Fadhil @ Sutok - KL
13. Khairuddin @ Kudin Mekanik - KL
14. Normazidah - CIMB Bera
15. Rozmah - Jerantut
16. Normah - JBA Kuantan
17. Norliza - Maybank Temerloh
18. Mohd Razali @ Totet - Kg Awah
19. Shaharudin @ Chegeng - KL
20. Mohd Khirusham @ Puis - Kuantan
21. Jeffri - Kuantan
22. Kamaruddin @ Wah - BPR Seremban
23. Arfah Zakiah - KL
24. Azlina Kamaluddin - Kuantan
25. Jameah - Kuantan
26. Radwan Indra Philiz - KL
27. Najihah - Lost Contact
28. Roslina - ROC KL
29. Fatimah (Mohideen) - KL
30. Wan Rozain @ Niazor - HTAA Kuantan
31. Azmi Mahmud - KL (Lost Contact)
32. Fatornah - Arab Saudi
33. Suhaimi - Blood Bank Hospital Jengka
34. Maskom - Kerani Sekolah Jerantut

Kalau ada nama yang tertinggal, sila betulkan yer kengkawan dbS..

Kla said...

Assalamualaikum....
no. 33: Suhaimi Abd. Rahman (macam nama Amy Search...) @ John. Rasenye dia kat Blood Bank HTAA, Kuantan skrg.
Wassalam...

lan kida said...

Salam Kla,
Terimakasih dengan maklumat tu. Jadi cuma 3 dbS saja yang lost contact iaitu Mat Brengsek, Mie Mahmud dan Najimidha... or maybe ada kengkawan yang tahu?

Tapi mana list dari course lain ni...diA, dSS, diB, dpA dll...takkan lupa langsung dah nama-nama classmate korang?

ummi said...

Senarai DSS batch Julai'85 (*mana yg ingat je lah ek..*_*

1. Ummi (saya lah ni..)
2. Anis Azura - Mplant KL
3. Muzlina Manaf - KL (lupa co. apa)
4. Norlia Ab. Manaf - Phg FA Ktn
5. Rohana Abdul Rahman - Kuang (lost contact terus)
6. Rohana Abdullah - Yay Phg
7. Roliza bt. Bidin - MPKtn
8. Haliza Alang Ahmad - KL (business sendiri)
9. Khatilah Abdullah - petronas KL
10. Norashikin Kassim - KL
11. Z.Rosemina Z.Hussin - PPSC Ktn
12. Alina Aisha - Dgr dh balik Ktn baru2 ni..(*kena cari nih)
13. Aminuddin Sirajuddin - EON PP
14. Syed Mahadi Al Jufree - MKLand
15. Muslim Othman - MIMA
16. Tengku Anzarudin Tg. Arshad - KL
17. Jamalatif Sidek
18. Khusyairi (menyepi ni..)
19. Yazid (menyepi gak..)
20. Abd. Rahman (Pun menyepi..)
21. Rashidah Abdullah (Jengka Hardware (business asben)*bersara awal dari ITMJengka)
22. Adora Osman - Jab. Haiwan Ktn
23. Harlina Hashim - Celcom Ktn
24. Hanizam Abdullah - Rawang

(*Actly, mula2 boys ramai +- 14 org) tapi dah keluar awal dpt kerja dsb.nya - so, tak ingat dah separuh tu...hehe)
p/s- FG, Kudeng tolong sikit kalu ada yang ummi tertinggal lagi nih..maaflah, pueh nak mengingatnya..hehe)

lan kida said...

Salam Ummi,
Tulah, saya pun jenuh jugak nak ingat...nasib baik ada gambar kelas yang Shema dgn Jepun kasi kat saya dulu...bolehlah tenung2 dan recall nama di orang tu.

dSS dah, dbS pun dah....dpA, diB, diA, dcS..mananye?

Bilal @ Azmi said...

Senarai DPA batch Julai 85
1. Saya Sendiri - Kuantan
2. Sidi Lateh - Maran
3. Shariff Zaffar - Kota Bahru
4. Norafendi Othman@Clerk gable - JPJ Melaka
5. Hashim Idris@Pak malau- Mersing
6. Hussin Moh - MITTI - KL
7. Hamzah Ramli@somprak - Lost contact
8. Kamaruzaman Mat Ali@ Mat rapu - Timor leste
9. Khiruzaman Sidek@man gelap - Bkt Goh
10. Jamili - Pekan
11. Affendi @ Pendita - TDC - Afrika Selatan
12. Ramlan Malek@ Mr. T - Tak Pasti
13. Zuhairi Mahmood - J.Bahru
14. Muliadi marjohan@Guru besar - UUM
15. Azli @ Lori - Tak pasti
16. Arash - KL
17. Wan Mazlan@ Apek - KL
18. Nizam Kadir@ Selamba Jr - Nilai
19. Hilmi@ Tg. Muda - drop half way dan lost contact
20. Rozita - KL
21. Marina - Tak pasti
22. Zuraidah@ Golden - Melaka
23. Siti Minah - Segamat
24. Norhuda Malek - J.Bahru
25. Khamsiah - Drop half way - Kuantan
26. Faraliza@Rambo - Kuantan
27. Rohani Drop half way - Ada kat rumah koi

Itu je yang ana dapat ingat.

Bilal melaporkan dari Kuantan

abdul rahman said...

Senarai nama DCS batch Jan 86 :

1) Sendiri - bank Islam KL
2) Mazlan A. Bakar - Bank Islam KL
3) Hasmah Said - Marang
4) Raudah Sulaiman - JKR KL
5) Mohd Nor Abu Bakar - KL
6) Bakri Harun - MPOB bangi
7) Zulkifli - KL
8) Ramlah - KL
9) Roslela - PKNP Kuantan
10) Suryani Ismail - KT
11) Othman Abdullah - KL
12) Maznah Daud - JB
13) Mansor che Din @ Nordin - KL

Maaf lah yang lain-lain dah tak ingat.. dah lebih 20 tahun..

Saya baru tahu blog ni kerana pagi tadi baru jumpa saiful kat hospital pusrawi.

Kawan-kawan yang masih ingat tolong tambah..

LaN KidA said...

Salam semua,
Man,
Thanks for the list. Awak jumpa Saiful mana kat Pusrawi? Saiful diA ker? Apa buat kat Pusrawi..ada yang masuk hospital ker?

Ummi,
Syed Sham bukan batch u ker?
Satu lagi Mat Trouble atau Roslan ke nama dia...
ingat dia orang ni sebab masa kat Remaja ada 4 orang DSS duduk depan bilik... ada satu Mat Penang kurus2,misai,berumur jugak dah pakai spek...ada satu lagi badan besar2 tinggi2...tapi 2 ni dah lupalah nama dia orang.

Bilal,
Awak lupa.. Amy Jarr@ Antu Raya...dekat je tu...heheh.
Satu lagi Muzaffar@ Por kat Bentong..
Satu lagi...Niza yg ada kat Shah Alam kot....ke ada lagi ni yang awak tak masukkan lagi?
Azli@ Selipar@ Lori ada kat FELCRA ibupejabat KL tapi lost contact jugak laa.

Kalau dapat senarai complete atau sipi2 nak complete bolehlah nanti saya buatkan satu directory yang lengkap dan link kepada blog ni... kalau dapat nama tpt kerja dia orang, no phone sekali dan lokasi lagi elok.

Maybe akan saya usahakan setelah list dari beberapa course dah lengkap nanti. Insyaallah directory tersebut akan ada dengan search engine sekali supaya mudah untuk carian.

Sementara tu boleh juga digunakan untuk di hubungi bagi memberitahu tentang gathering ke 2 BUDIMAN yang bakal berlangsung nanti.

Maybe minggu ini tak dapat nak finalise lagi venue dan tarikh dengan Che Dat kerana beliau berkursus dan bercuti panjang tetapi insyaallah minggu depan boleh sit down dan buat sedikit discussion di Maran bersama kengkawan yang ingin menjayakan gathering nanti.

Anonymous said...

saya - roslela - DCS nak tambah rahman punya list camane?

ummi said...

Salam Lan...Aa lah! Camna boleh lupa Tuan Haji Syed Sham ni..padahal baru jumpa kat gathering kitaorg di Vistana Kuantan 2 thn lepas...hish, mesti Syed Sham marah ummi ni..ampuuunn Syed Sham...x teringat betul..Ya lah, ummi duk ingat sambil wat keje kat opeh ni hah..

Yang lain tu Kida, memang betul2 missing dari ingatan...hehe. Aa Roslan@Mat Trouble (*apsal xigt, padahal dia ni sllu bikin gelak time lecture)..Memang ada lagi yang awal2 dropped b4 grad. Abang Firdaus (Perak), Fid (Penang) and yang Lan cakap tu abang apa ek..mmg masa intake tu dia dah kahwin, igt sempat sampai Sem 3 je kot..Uiihh haru betul otak ummi ni, xleh refresh dah..

Lan nnt tolong edit senarai DSS tu ya, masukkan nama2 Tn Haji Syed Sham, Mat Trouble, Abg Firdaus (Perak), Firdauz (Fid) & 1 orang lagi (FGGG..Kudeeeng tulun laa..) Tu la pasaiii..ntah2 ada lagi nama girls x masuk, mati lah ummi kena marah nnt...

ummi said...

Lan, FYI, semalam ummi dah email to sume2 DSS (senarai yang ada je la..) pasal Grand Gathering kat Maran tu...Siap copy and paste article dari Blog ni kepada diaorang...
Harap2 dapatlah feedback...

Anonymous said...

Sedikit Pembetulan dari A. Rahman

Senarai DCS

Mansor Nordin @ Che Din sekarang di Universiti Malaysia Kelantan
No HP dah tukar 0129212401

Bakri Harun, MPOB
B. B. Bangi

Kudeng said...

Assalamualaikum

1. Firdaus Penang - ana rasa amin tau camane nak trace dia
2. Zainon Ismail (kurus, spek, misai, veteran skit) - maybe amin tau gak camane nak trace
3. Nik Firdaus - tatau mana pegi
4. Jamalatif Sidek - dulu Celcom Ipoh. Dah berenti...kabornye bisnes sendiri
5. Shajahan ke apa namanye..dia ni tak sampai 6 months. kita panggil dia "SKOT". Dia ni dulu army. tatau mana pegi...
6. And off course our En. Roslan @ Mat Trouble...my roomy masa kat Remaja. Few years ago dia kerja kat De Palma Hotel Ampang. Maybe he's still there, maybe not, i dunno. Really missed this guy.

Rahman Boss...anta tertinggal lagi sorang. Hassang...orang kampung ana. Dia kat NST Bangsar la ni.

Wallahu Ta'ala A'lam

Anonymous said...

Geng DCS yang koi tau

Jalil - Petronas KL (Lost Contact)
Hashim (Inspektor) - Bangi (Contact # 016-256 7278 @ 013-397 1991)

lan kidA said...

Salam semua,
Roslela dcS - Kalau nak tambah, awak just copy list dari abd rahman then awak tambah je from the list dalam komen ni (i.e sambung je no 14)

Ummi,
Kudeng dah bagi tahu nama Mat Penang tu iaitu Zainon dan yang badan besar2 tu Firdaus...baru boleh recall.

Kudeng,
Rahman dcS ni batch Jan 86 bukan Rahman Boss sebab itulah nama Hassang tadok. Hassang dgn Rahman Boss batch Jul 85 sama dengan Wani dcS yang selalu masuk sini dulu.

Geng diB dgn diA ni mana tak bagi list...LK, Kitang, Walid...Pyang n Charlie Koi... takkan lupa langsung dah kot.

abdul rahman said...

Rahman bos bukan batch saya tapi senior satu semester.. betul dia sama dengan hassan..

tapi semua saya dah hilang contact..

saya jumpa saiful dia..

kat pusrawi saya buat full medical checkup maklumlah dah tua ni.. mcm - mcm akan timbul penyakit..

Pabiyen Sitok said...

kalau DCS batch pertama gi je ke website saya http://www.geocities.com.my/salwani_ali

nanti saya betulkan no telefon semuanya dan e-mail

man, masih kat bank islam? wani ingat rahman boss tadi, terkejut gak sebab dia tu kami lost contact

salwani@tnb.com.my

syed sham ada kat menara telekom ting 22

lan kida said...

Salam semua.
Wani,
Saya dah singgah kat site awak tu... add dia takde .my la. Dengar geng DCS Julai 85 ada buat gathering baru-baru ni.. Apa ceritanya...ramai tak yang datang? Kalau gathering kat Maran ni geng DCS nak join tak... ke korang dengan group korang jer?

Anonymous said...

HI LAN KIDA INI ADA LIST BUDAK2 DIB JULAI 85 (DIB07/85) & DIB JAN 86 (DIB01/86)-NAMA & NAMA SAMARAN YG MASIH ADA DLM INGATAN -HAMPIR 20 TAHUN - MUNGKIM KITA AKAN BERSUA LAGI..........
1.MOHD FADZIL OTHMAN-DIB07/85(VIETNAM)
2.MOHD HAFAS @ CHARLIE COY -DIB07/85 (KL)
3.ZULKIFLEE AHMAD SANI-DIB07/85(JENGKA)
4.ZUL OIN-JENGKA-DIB07/85(JENGKA)
5.TOK BATIN-DIB07/85
6.ANUAR RASHID @ ACID-DIB07/85(NILAI)
7.ANUAR RADZI @ ADIK-DIB07/85
8.ROZIMAH-DIB07/85
9.SHARIFAH (CIK PAH-PEKAN) -DIB07/85(CIMB-KTN)
10.NORMAIZIAH-DIB07/85
11.AFIZAH-DIB07/85(USA)
12.AMIRUDIN ISA @ AMEX-DIB01/86(USA)
13.ASRI @ ATOK (N9) -DIB01/86
14.MOHD HASHIM @ ROD -DIB07/85(CIMBI-KL)
15.ASRI YUSOF (JB) -DIB01/86
16.HASNI KAMALUDIN - DIB01/86(TAX CONS-KL)
17.ISNON ISHAK-DIB01/86(PUSRAWI-KL)
18.MIZI @ CIPLEK - DIB01/86(THAI)
19.AHMAD TARMIZI @ CHIEF - DIB01/86
20.KAK PAH (PURDAH) - DIB01/86
21.ROZITA - DIB01/86(KASTAM-JB)
22.SAZALI @ ADIK @ RANTAU -DIB01/86
23.HAMIDON MADON(KOMANDER) - DIB01/86
24.NORLIA- DIB01/86
25.RHYME KASSA-DIB01/86(BUSINESS-KL)
26.BAD - DIB01/86
27.MAZLAN-DIB01/86
28.ABDUL HALIM-DIB01/86(BUSINESS-JERANTUT)
29.AZHAR MOHAMAD @ CRACK-DIB01/86(KUWAIT IVT-KL)
30.AZHAR @ SID-DIB0186(JHDN-KL)
31.BOJENG BARI -DIB01/86(HOTEL-KL)
32.NORAHAN JIHAT -DIB01/86(BUSINESS-KL)
33.ANUAR (PENANG) - DIB07/85(BK RAKYAT-KL)
34.ABDUL HALIM ISA - DIB07/85(IKHLAS-KL)
35.ELY(NAMA TAK PASTI KAWAN CIK PAH)-DIB07/85 (GURU)
36.SHARIFAH???(BERTUDUNG)-DIB07/85
37.AZALI LASIMAN @ JAWA - DIB01/86
38.RAMDZAM IBRAHIM - DIB01/86(AFFIN-NILAI)
39.MAT RUGGED - DIB01/86 (MELAKA)
40.HAMDAN HASHIM - DIB07/85
41.AZAHARI (PERLIS)-DIB07/85
42.KAMARUZAMAN @ MAN BANTING-DIB01/86

DAN BEBERAPA NAMA YG COURSE LAIN
1.RADUAN - DPA01/86-(NARKOTIK-PANAMPANG)
2.NAZRI KANGSAR-DCS07/85-INSP-IPD
GOMBAK(DULU)NOW???
3.TUAN MAT - DCS07/85

ITU SAJA YG MASIH DLM INGATAN, SUKU SAKAT DIB YG LAIN TOLONG TAMBAH NAMA2 YG TERTINGGAL LUPALA DAH TUO..DIHARAP BUDIMAN DAPAT BUAT EPISOD JEJAK KASIH BUDIMAN KE.......ATAU BERSAMA BUDIMAN KE.....RINDULAH KAT RODONG2 SEMUA WEH....ROD

lan kida said...

Salam Rod,
Kenapa la awok campurkan sekali semuanya tu...kan susah nak tengok...meh sini kita asingkan bagi senang tengok.

diB batch Julai 85 :
1.MOHD FADZIL OTHMAN(VIETNAM)
2.MOHD HAFAS @ CHARLIE CO(KL)
3.ZULKIFLEE AHMAD SANI-( AmAssurance KL)
4.ZUL OIN(JENGKA)
5.TOK BATIN
6.ANUAR RASHID @ ACID(NILAI)
7.ANUAR RADZI @ ADIK
8.ROZIMAH-
9.SHARIFAH (CIK PAH-PEKAN) -(CIMB-KTN)
10.NORMAIZIAH
11.AFIZAH(USA)
12.MOHD HASHIM @ ROD (CIMB-KL)
13.ANUAR (PENANG)(BK RAKYAT-KL)
14.ABDUL HALIM ISA(Takaful IKHLAS-KL)
15.ELY(NAMA TAK PASTI KAWAN CIK PAH)(GURU)
16.SHARIFAH???(BERTUDUNG)
17.HAMDAN HASHIM -(ADO Bera)
18.AZAHARI (PERLIS)-(Nestle S.Alam)

Ada banyak nama lagi awok lupa seperti :

19. Joe Malady (Kuantan)
20. Pyang (New Zealand)
21. Rashidi@ Mat Taib ( Kemaman)
22. Alias (HSBC Raub)
23. Rodzi ( Selayang)

Itu je yang aku ingat budak kelas awok tapi ada lagi jadi mintak tolong Pyan atau Fizah kasi tambah.

diB batch Jan 86:
1.AMIRUDIN ISA @ AMEX-DIB01/86(USA)
2.ASRI @ ATOK (N9) -DIB01/86
3.ASRI YUSOF (JB) -DIB01/86
4.HASNI KAMALUDIN - DIB01/86(TAX CONS-KL)
5.ISNON ISHAK-DIB01/86(PUSRAWI-KL)
6.MIZI @ CIPLEK - DIB01/86(THAI)
7.AHMAD TARMIZI @ CHIEF - DIB01/86
8.KAK PAH (PURDAH) - DIB01/86
9.ROZITA - DIB01/86(KASTAM-JB)
10.SAZALI @ ADIK @ RANTAU -DIB01/86
11.HAMIDON MADON(KOMANDER) - DIB01/86
12.NORLIA- DIB01/86
13.RHYME KASSA-DIB01/86(BUSINESS-KL)
14.BAD - DIB01/86
15.MAZLAN-DIB01/86
16.ABDUL HALIM-DIB01/86(BUSINESS-JERANTUT)
17.AZHAR MOHAMAD @ CRACK-DIB01/86(KUWAIT IVT-KL)
18.AZHAR @ SID-DIB0186(JHDN-KL)
19.BOJENG BARI -DIB01/86(HOTEL-KL)
20.NORAHAN JIHAT -DIB01/86(BUSINESS-KL)
21.AZALI LASIMAN @ JAWA - DIB01/86
22.RAMDZAM IBRAHIM - DIB01/86(AFFIN-NILAI)
23.MAT RUGGED - DIB01/86 (MELAKA)
24.KAMARUZAMAN @ MAN BANTING-DIB01/86

Yang ni kena mintak tolong Amir USA untuk kasi tambah.

pyan said...

seingat aku dib 85 - nama yg masih lagi tertingal

24. abdul wahab ( sekrg kat temerloh ? )
25. Mohd akhir ( polis ? )
26. mazlina ( aku rasa la tapi ..or ada ina kat perkataan belakang)
27. nor asyikin
28. ada 1 lagi mamat nie..suka tidor dlm kelas...drop halfway
29. suhaimi@abg mie ( mindef - gambar disiarkan dlm blog pada bln2 lepas.)
30. mat pendang - kwn baik kida - drop after few weeks..dpt offer lain.

p/s apa kabor semua weh...:)

Dona said...

Wow bestnyer...meriah gitewww....Selamat Bergathering....

Anonymous said...

Ni budak perempuan dlm DIB 85

Roslina Awang
Razimah Shamsuddin
Wan Afezah Rahman
Nor Akmar
Maziah Abd. Manaf
Sumarni Aminuddin
Norashikin Jaafar
Rafeahtun Abas
Wan Erliani W. Mohamad

Rashidah & Norbaiyah tu masuk dlm batch DIB 86

MOHD HASHIM said...

PYAN / JOE /AMEX
ADA SORANG LAGI BUDAK LELAKI PUTIH TINGGI KURUS CAM CINO BUDAK KUARTER KAT STADIUM PAKAI CERMIN MATA BULAT SAPE HA..
AMEX, HARIMAN (KL) BATCH MANE???

MOHD HASHIM said...

pyan/joe/amex
ok skrg aku dah ingat budak tu najib kan batch dib07/85

Amir-Isa said...

Rod,
Ujang (Ramdzan) kata dia pernah jumpa + sembang dengan Najib (DIB batch julai85) kat maybank nilai, masa tu Ujang kerja kat affin bank nilai branch.

pyan said...

yeap..najib..hehehe sorry la jib lupa kat hg. hariman batch 85.

Anonymous said...

Bro,

Itu budak selalu tido.. ARU @ Mohd Zaimi Hashim

pyan said...

hehehe...aru...yeap..mana la mamat tu skrg nie..tido lagi apa

Anonymous said...

satu lagi pyan, Rod,

Mohd Zuki Daud.
Din(Mat Belia)


Charlie.

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Dah lengkap kot senarai DIB 85? List nama budak perempuan tu nama Cik Pah tertinggal. Nama semua budak lelaki DIB, fezah tak ingat. So baguslah Rod, Pyan & Hafash/Charlie tolong lengkapkan.

Afezah

Pabiyen Sitok said...

Ni siap nama lecturer hah
Pn Saadiah 019-9314004sadiah727@pahang.uitm.edu.my
Engku Zain 013-9322728

1. Salwani 019-2701251 03-22466144 salwani@tnb.com.my
2. Azmizam 016-2815580 zamjebat@yahoo.com
3. Nik Fatmawati012-3311931
4. Mariam Zaini 019-9761808 anie9767@hotmail.com.my
5. Saadah  0123713529 03-26947566 ext 2756 saadah@epf.gov.my
6. Yati Mail 019-9148130yati@terengganu.gov.my
7. Yati Abdullah 012-2377706 yatie659@gmail.com
8. Zukhairina
9. Zubiadah 013-2314979 88851802(O) 03-88880414
10. Norharm
11. Rosnah 013-3510105 rosnah.ismail@perkeso.gov.my
12. Mazifah Ramli(Mama) mazifah.ramli@eds.com
13. Siti Melawati mulyawati@tnb.com.my
14. Latifah 013-9217420
15. Nona(Norliana) 013-3433826 lina_abdullah2001@yahoo.com
16. Azida 013-3949890 azidahaa@tm.com.my
17. Miswati 019-9526560 09-5721222 ppsm_jba@pahang.gov.my
18. Salmiah
19. Asriza Along
20. Noor Rohayu 016-3907422rahayu@dpmm.org.my
21. Shamsiah 016-6228717
22. Zainab 019-9414514 09-2602165 zainab680@pahang.uitm.edu.my
23. Azila 012-6563180
24. Kadir 019-2110099 03-21623222 ext  7732 kadir@bsn.com.my
25. Jalil jalilk2@gmail.com kerja kat Dubai
26. Hassan 22823131
*2249
27. Farzee
28. Kamal
29. Wan Suharuzaman 019-242 8373 wans@aienet.com.my
http://www.aienet.com.my
30. Abd Hadi Abd Hamid 03-21623222 samb 7634
31. Badrul
32. Tuan Mat
33. Nazri Kangsar 0193527751 34. Abd Rahman Jaafar
35. Hashim buka laundry kat Bangi
36. Norazman 0193887350
37. Nik Ahmad Farid
38. Gani 0126823619

Pabiyen Sitok said...

Gathering kami buat kat Ulu Langat hari tu kurang mendapat sambutan, ada dalam 8 family je yg datang.

wani ni kurang masa nak melawat internet. wani kerja on project base. kalau nak wani respond to this blog, please e-mail to me salwani@tnb.com.my

walid said...

mmm...nmpknya DIA Julai 85tertinggal nie...nanti cuba recall.
1. Syed hamid @ walid - KL
2. Zainordin @ Kitang - KL/Tloh
3. NoorAzlan @ Kentei/laughing Horse - KL
4. Syed Azman @Man Troq - KL
5. Nasrun @ Mat Rock - KL
6. Wan Azhar @ Wazwan - Maran
7. NorHisham @ Apamz - Kuantan
8. Sabri @ Cigak - Tak Ingat
9. Rosli Kadir@ slumber Sr - KL(rasanya)
10. Nizam @ Bob/MG - Kuantan
11. Zailan Abu@ Gonjeng - KL
12. Norliza @ Mek Ja - KB
13. Sumarni - Lost
14. Saripah Sabidin - Lost
15. Khairul Aziah - KL
16. Norhafilah - Lost
17. Norzulaifah - Kuantan (MG tau)
18. Saiful Khairi @ org tua - Lost(jgn mara aaa nickname tu)
..tu jer yg ingat...yg lain2 tu sila listkan if ada yg missing.

walid said...

salam ..
bilal...DPA affendi @pendita ada kat Bkt Aman (Polis)...bhgn admin. jumpa kat ofis jln duta tgh ngetei ngan ASP..tp lupa nak amik contact no.

Pabiyen Sitok said...

Assalamualikum Bilal

hang salah info tu. saya baru call K, my ex-roomate. Confirmkan betul-betul, mana dia ada drop aaa, dia grad sampai habis tau! 3 pointer lagi. mungkin anta tersilap sebab dia tak datang graduation. Saya pun tak g graduation Diploma.

dia nak join gathering tu. sila call dia 0199877264

Pabiyen Sitok said...

Rahman,

Kahirul Aimi sekarang kat Majlis Bandaran Temerloh, programmer kat situ

lan kida said...

Salam semua,
Wah! Makin meriah komen2 kat sini. Amir USA pun ada kirimkan e-mail kpd saya dan Rod untuk berikan senarai diB Jan 86.

Walid,
Takkan diA 18 orang jer..at least masa tu every course ada 35 orang lebih kurang..banyak lagi nama yang tertinggal tu.. Antaranya yang aku ingat tapi awak lupa taruk ialah Sudin, Suhaimi dan Masrom...dan dari gambar masa lawatan ke Perwaja Terengganu aku kira budak pompuan diA saja ada 18 orang... camne lu boleh lupa ni beb.. tak aci la beb..nama budak course lain lu boleh ingat beb...jangan camtu beb...kekeke

Wani,
Insyaallah masa Gathering nanti boleh tanya2kan budak2 Kuantan info tentang Rahman Boss sebab rasanya dia kerja di Kuantan sekarang.

Dan kepada list-list yang bercelaru dengan penambahan dan sebagainya macam dSS, diB, dcS dan diA, sila copy n paste balik dan add nama2 baru untuk completekan list tersebut dalam komen baru di bawah... kalau ada biodata sikit spt kerja mana dan no phone lagi la cantikkk. Mintak tolong sesape yang berkenaan tu yer pleaseee.

lan kida said...

Pyang,
Aru latest sekali aku dengar dia kat Imigresen JB dekat jeti nak pegi Batam. Bob MG ada cerita pasal Aru pernah gempaq ada satu member SEMSAS pergi Batam naik bot dah separuh jalan, Polis Marin kejar, naik atas bot, tanya nama member tu dan arahkan bot tu patah balik ke Malaysia (JB) sebab boss besar dia nak jumpa pasal ada kesalahan. Member tu sikit punya kecut perut nak terkencing dah beb...

Sampai kat jeti, Polis escort member tu, punyelah bera muka sebab orang semua tengok kena escort by Imigresen n Polis.. dan orang semua bengang je..sebab dia punye pasal bot kena patah balik...mesti kes besar ni beb.

Dengan kecut perut member tu di bawa ke bilik soal siasat... di suruh duduk situ sorang2... tak lama kemudian pintu bilik soal siasat buka dan boss besar Imigresen masuk...jeng...jeng... rupa-rupanya Aru sudah perkena member tu sebab Aru sudah ternampak list passenger bot dan recognised member ni yang dah berpuluh tahun tak jumpa... Hampeh betuiii..menyumpah2 member tu tapi nak marah pun tak jadi marah... seronok pulak sbb dapat jumpa member lama...gitu lah ceritanya pasal Aru..kalau sape duduk JB mungkin boleh jenguk Aru kat sana. Aru ni satu batch SEMSAS dengan Bob MG, Puis dan Kla-Kla.

Anonymous said...

DIB UNITED JUL 85

1.MOHD FADZIL OTHMAN(VIETNAM)
2.MOHD HAFAS @ CHARLIE CO(KL)
3.ZULKIFLEE AHMAD SANI-( AmAssu KL)
4.ZUL OIN(JENGKA)
5.TOK BATIN
6.ANUAR RASHID @ ACID(NILAI)
7.ANUAR RADZI @ ADIK
8.Razimah Shamsuddin
9.SHARIFAH (CIK PAH)
10.NORMAIZIAH
11.Wan Afezah Rahman (USA)
12.MOHD HASHIM @ ROD (CIMB-KL)
13.ANUAR (PENANG)(BK RAKYAT-KL)
14.ABDUL HALIM ISA(Takaful iklasKL)
15.Wan Erliani W. Mohamad
16.Nor Akmar
17.HAMDAN HASHIM -(ADO Bera)
18.AZAHARI (PERLIS)-(Nestle S.Alam)
19. Joe Malady (Kuantan)
20. Pyang (New Zealand)
21. Rashidi@ Mat Taib ( Kemaman)
22. Alias (HSBC Raub)
23. Rodzi ( Selayang)
24. abdul wahab
25. Mohd akhir
26. mazlina
27. Norashikin Jaafar
28. Aru@ Moahmad Zaimi Hashim
29. suhaimi@abg mie
30. mat pendang
31. Najib
32. Zuki
33. Kamaruddin
34. Roslina Awang
35. Maziah Abd. Manaf
36. Sumarni Aminuddin
37. Rafeahtun Abas

Anonymous said...

Wooi ...aku kat Cambodia lah bukan kat Vietnam ...

Salam buat semua

Fadzil Othman
DIB

Anonymous said...

tak apa..esok aku transfer hg gi vietnam..hehehehe

LaN KidA said...

Salam Fadil,
Kata nak bagi e-mail add kat Cambodia... apa2 nanti bolehlah kami e-mail dari sini. No phone masih pakai yang lama ker?

fuad said...

budak2 DBS86 tak de ke yg visit blog ni

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Anonymous said...

[url=http://vkatalogah.ru/]сервис регистрации сайта в каталогах
[/url]

a liTtLe roSes said...

terjumpa semula blog ni...., list DCS tu rasanya dah outdated, ni pun aku agak2 je

1) Rahman Hassan- bank Islam KL
2) Mazlan A. Bakar - Terengganu
3) Hasmah Said - Marang
4) Raudah Sulaiman - tak pasti
5) Mohd Nor Abu Bakar - KL
6) Bakri Harun - MPOB bangi
7) Zulkifli - KL
8) Ramlah - KL
9) Roslela - PKNP Kuantan
10) Suryani Ismail - JB
11) Othman Abdullah - KL
12) Maznah Daud - JB
13) Mansor che Din @ Nordin - KB

Anonymous said...

[url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/nolvadex.htm][img]http://onlinemedistore.com/2.jpg[/img][/url]
young brothers pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/rogaine-5-.htm saveon pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/norvasc.htm]in store pharmacy prescription prices in erie pa[/url]
schulz and wroten pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/noroxin.htm minnesota pharmacy technician registration renewal [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/procardia.htm]procardia[/url]
columbus ohio pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/symmetrel.htm new england mail order pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/himcolin.htm]independent pharmacy[/url]
health pharmacy drugs and medications f fluconazole http://certifiedpharmacy.co.uk/catalogue/d.htm tricare mailorder pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/categories/hypnotherapy.htm]hypnotherapy[/url]