Friday, June 01, 2007

aNNiVeRSaRy gUA La beB

Hari ini 1hb Jun 2007 adalah Hari Ulangtahun ke 16 perkahwinan gua dgn SK. So hari ni SK cuti, anak-anak cuti sekolah dan gua pun cuti jugak la. Golf, Socializing semuanya kena cancel. Takde plan anything big tapi maybe ada some activities pada sebelah petang sampai ke malam. Sarah and Aimin ada bagi present to me and SK. Sabtu insyaallah balik Temerloh sebab adik-beradik ramai balik kerana cuti sekolah dan bolehlah budak-budak berjumpa dengan bapa dan mak saudara dan sepupu-sepupu serta Tokki, Nenek dan Moyang mereka.

3 comments:

ummi said...

Salam buat anakanda berdua..hehe

Lan and Anim, Happy Anniversary to both of u...Bahagia hendaknya.. Semoga Allah swt. sentiasa merahmati dan memberkati kehidupan kalian berdua dan seisi keluarga sehingga ke akhir hayat..

walid said...

salam KIDA/ANIM

wahh.wahhhh......gitu2 la tu.
anyway happy anniversary yg ke...
semuga berkekalan dan sentiasa dirahmati kebahagiaan dan keberkatan ikatan perkahwinan sehingga keakhir hayat bersama anakanda tercinta.
p/s slalu ingat pesaan org tua2...SENYUM SOKMO..

jun said...

salam to Anim n Kida...
happy anniversary to both of u..
muga bahagia selalu, muga aman selalu, muga sihat selalu, muga murah rezeki selalu, muga dilindungi Tuhan selalu, muga semua yg baik2 selalu...aminnn...