Friday, August 17, 2007

wANteD dbS JuLy 85 - paRt 2


Ada seorang lagi budak DBS batch July 85 seperti gambar di atas yang masih tidak dapat di kesan dan dijumpai lagi. Nama dia ni rasanya ramai yang tahu sebab masa kat ITM Pahang dulu dia ni kiranya famous dan top 3 jugak la di kalangan anak-anak dara ITM dulu. Cuma ramai yang segan nak ngurat dia ni sebab karekter dia yang mesra dengan semua orang dan ramai yang segan dan hormat kat dia ni. Walid tu sepupu kepada dia ni tapi sepupu tak boleh harap la sebab sepupu pun tak tahu dia kat mana. Adik-adik dia ni ialah bekas footballer Pahang iaitu Azhar dan Azizul Kamaludin. Sekali-sekala ada juga dia say hello sekarang ni tapi dia masih tetap berahsia tentang dirinya dan dimana dia berada.

4 comments:

SaYanG kidA said...

kida, top3? amboiii... abih masa tu SK ni no brapa dalam hati kida *angkat2 kening*

Anonymous said...

bro..aku baru jumpe kak ina nie kat giant kuantan..die jual barang - barang pink(walet,hbag)..so i guest die ade laa kat ktn nie,,,itu saje laporan peronda mpk.chow-bob

Jun :) said...

haah...ha, tanya sk..jawab kida...hheeeee...mestila no 1...top 3 gak la..

walid said...

salam...
mmmmm...kida sepupu ni la yg paling diharapkan..sbb tu rahsia biarlah rahsia....hehee amanah tu beb.
anyway dia mmg kat kuantan..umah dia kat tmn guru.mak dia da passed away so dia meneman ayahanda dia la..yg lain2 tu da berumahtangga kecuali azizul. adik bradik dia 6 org.dia pompuan sulung tp no.2 lam famili. masih cun lagi tau.kpd sesapa dikuantan yg ketemu(cam kata bob kat giant)..bole la beramah mesra dia disana. amik gambor pastu email kat kida.

p/s sk..awak top 1 lam hati kida tau.Top 3 tu rambang jer..