Thursday, August 09, 2007

bOb mG


Tadi saya baru berkesempatan untuk buka e-mail saya dan saya lihat ada 2 e-mail dari Muslim dan Bob MG. E-mail Muslim mengandungi gambar beliau bersama-sama Zailan Abu DIA, saya rasa telah dihantar kepada semua kengkawan BUDIMAN, jadi saya simpanlah dahulu. Bob MG pula menghantar e-mail gambar beliau sekeluarga. Dibawah ini saya siarkan e-mail Bob MG yang kini bertugas dengan Majlis Perbandaran Kuantan.

Salam....kida...

Sebenor nya dah lame aku nak tulis profile aku Dan nak kasi gambor family aku tp tak dapat -dapat so ade laa satu gambor yg ade mamat nie ambik mase isteri aku konvo alaa yg malam kite mengetea ngan kou ngan jepun amid Dan kitang tuu tahun 2006 tuu malang nyea mamat nie baru email kat aku tahun nie..heheheh so itu laa dia punye lamae. Aku pun selalu buka blog budiman tq atas usaha kou paling tidak pon aku tumpang dengor lagu sambil buat keja kat opis. Baru nie ade cet dat turun kuantan ade laa ngetea ngan antudan joe. Lepastuu pulak ade zailan Abu turun ingatkan cari kengkawan rupenyea mencari rakan potensi alken agen..heheheh layan gak laa mlm tuuu ngan antu Dan puist .

Any way sekali lagi thank to u and sayang kida Dan jgn lupe EPL dah nak start.....
Reds foreveer...hehheheh

Chow dulu bro......

3 comments:

ummi said...

Salam...

Eh yang ni ker BobMG, ya Allah, kenal le ummi kalu dia ni (*kalu berdasarkan gambar ni le, n memang x silap rasanya..Bob ni duk row belakang rumah ummi le Kida..Ummi selalu nampak dia bila kluar nk g keje n cakap kat Abg Nu yang dia ni, ex itm..tp betul2 tak tau dialah Bob MG..masyaAllah..!!
Ish ish..keciknya doniaa..

LaN KidA said...

Apa2 masalah MPK..boleh lah rujuk dengan Bob MG...saman parking gerenti beres...kekeke..tapi kena bayor jugak laa..sebab Bob ni chif accountant kat MPK..duit kena masyuk jugak

Dona said...

GUNNERS! GUNNERS! GUNNERS! THE REST BOLEH BELAH ESPECIALLY SETAN MERAH....YEEHAAAAA!!!!!