Monday, January 04, 2010

MiSteRi aWeK tudUNg

Bila saya keluarkan gambar wanita awek tudung semalam, mesti ramai yang tanya kenapa yer. Sebenarnya takde apa-apa, cuma wanita misteri tu kata gambar tu gambar lama, jadi dia nak saya siarkan gambar baru dia. So inilah gambar baru awek tudung tu. Biodata awek tudung ni nanti saya siarkan di artikel akan datang pulak yer. Oleh kerana ada siri akan datang pasal awek tudung ni jadi saya siarkan gambar dia pun sekerat jer dulu yer...haha

10 comments:

kerbau said...

not bad...............pehhhhhhh

matdwan said...

Oh my God... i ve solve the mystery... shall i sms u kidA...

Salwani said...

DPA kan?

joe said...

matdwan ni dah boleh jd spy, seme dia kenal, MaT, abgjem,

mat dwan said...

uihh joe.. yo ., saja tembak kida.., kot2 ada hadiah... yo pengsan aki...

Man Teruq said...

Tu budak DBS tu..

lan kida said...

Salam,
Wani...kalau saya masuk blog awak...explorer saya terus hang dan tab buka tak berhenti..apasal yer?

w.mazlan said...

Pehhh Kerbau.....ngancam gitu...

Tomboi said...

Ehem..siapa Awek Tudung ni?

Salwani said...

Lan, kawan dah remove fish tu. Hopefully awak berjaya masuk ke blog kawan