Saturday, January 23, 2010

gaMbO Mie MahMud

Akhirnya gambor Mie Mahmud sekelorga di hantar jugak oleh Mie semalam melalui email. Ada nampak boroi sikit tapi muka masih boleh kenal lagi la. Malangnya takde discription apa-apa pulak bersama gambar yang dikirim oleh beliau. Kita tunggu Mie bercerita la kat ruangan komen tu nanti kalau dia singgah sini yer.

7 comments:

ApeKs said...

Salam ????
Saper jejaka nie??? Koi tak kenal kalau berselisih MieBenta... Macam Ustaz dalam rancangan Halaqah TV9 la pulok..hehehe

matdwan said...

Salam Mie Benta a.k.a mie jerkoh a.k.a mie budu kadang2 juga dikenali sbg mie badong...

koi nak nyembang sket pasal mie rodong nie.., ramai yang x tahu bahawa disebalik mie yang nampak dressing cam belia MAYC ni, Mie yang ku kenali adalah seorang rockers yang hampir kepada trashers yang amat sangat, jika tidak dipanggil oleh itm dulu beliau adaha ahli keempat kumpulan FTG (Freedom Thats Gone)... hebat aki
Disamping itu sebenarnya selama koi berodong ngan abg mie kita nie, tak pernah skali koi nampok dia maroh... cuma skali ajer dia merajuk melarikan diri dari umah bujang komeh...(isu tu kita citer lain kali...
SElain dari itu koi kenal hampir seisi kelorga asal beliau yang berasal dari kg Badong nie.., Dari segi usaha niaga.., mie jerkoh adalah seorang gigih dan tidak pernah kenal penah lelah.., belau boleh bekerja 30jam berturut-turut tanpa tidur untuk menyelesaikan kerja2 beliau...
yang syuk nya mie nie kalu dtg umah koi dia akan terus g kat freeze umah koi mendapatkan segala apa yang tertinggal dan beliau akan menyetelkan apa saja yang ada.
Cuma selepas berumah tangga kami agak jarang berhubung, maklum masing2 bz tak menentu agaknya.. he3..
Mie.. abg joe kirim salam. Dia suruh kontek kalu nak madu lebah lagi...

MieMahmud said...

Salam ApeKs & matdwan, jangan komen lebih2. gambar ni pun sebab kidA beriya2 mintak. nanti balik raya boleh cari abg joe tu.

walid said...

Salam
hehehe...ada skit boroi...biasa la tu.Anyway trima kasih kerana sudi singgah. Mungkin mie x brapa mengenali walid tp walid kenai mie mahmud....hahahaha

Tamarulan. said...

peh mie, cantik perut, lambang playboy masa kini.

mohamad said...

sign of prosperity

MieMahmud said...

salam mohamad
lama tak jumpa. kata buat frame. contact koi sebab ada demand from morocco