Wednesday, May 16, 2007

seDiKit beRitA kaWan-KaWaN - aPaMZ (siRi 2)

Berikut petikan dari komen Ummi semalam. Ianya juga menyatakan nombor akaun bank Apamz kalau ada kawan-kawan yang nak menderma secara terus kepada Apamz sila lah berbuat demikian secara terus kepada beliau.

ummi said...
Salam....Kepada semua yang ikhlas hati ingin memberi bantuan/sumbangan kewangan kepada Apamz...hanya Allah swt jua lah yang akan membalasnya..Boleh lah on-line ke Account BIMB: 06-019-02-0651908.Ini bukan paksaan, kalu nak memberi biarlah ikhlas dan "sorokkan tangan kiri"...Memang Apamz x nak bagi mulanya... beriya benar dia xnak susahkan kawan-kawan BUDIMAN ni...tapi Ummi pujuk dan paksa gak dia bagi no akaun tu..Ummi cakap, Apamz jangan fikir apa2..xda apa nak dimalukan..Ummi kata kitaorang yang rasa malu dengan Apamz...Menurut Apamz, selepas masuk air tadi Miza semakin bertenaga sedikit.. dia pun rasa lega. Alhamdulillah..

Bilal juga ada menghantar sms kepada saya petang semalam :
Salam. Koi kerumah Apamz atas tiket sahabat BUDIMAN. Isterinya nampak segar sikit selepas dimasukkan air. Sudah nampak perubahan positif. Walaubagaimanapun Apamz akan pantau. Esok sepatutnya berniaga di Pasar Malam Balok. Bergantung kepada keadaan isteri dia. Sama2lah kita berdoa dan membantu beliau.

No comments: