Friday, May 04, 2007

maMat hENseM yaNG tLah meNjaHanaMKan ManU


10 comments:

mat dwan said...

mat bangla mana pulak ni kida?

walid said...

salam lagi...tu la dia adik koi.kaka...bukan menjahanamkan MU tp sbb koi cakap kat dia..kita jumpa kat final ngan Liverpool...kalau tak adik koi tu x dibenarkan balik kg...Pekan..heheee

KLA said...

MU mmg tak dpt menandingi ACM dlm s/final UCL ari tu. Cukuplah sekadar ke s/final. Next yr cubelah lagi.
Anyway, focus skrg adalah nak jadi juara EPL dan FA.

Utk Arsenal, jgn kalah lawan Chelsea nanti, ok.

Utk ACM & Liverpool, give ur best for the final!

VIVA MU! VIVA ARGENTINA!!!
(Argentina? Sorrylah, aku fanatic Argentina)

jun said...

kakakakakaka.....kaka...! isk isk isk...Viva budiman!

Lan Kentei said...

Kidaaa... ohhh... Kidaaaa... Koi ingat awok bukak topic "sensitif" utk org pompuan menceritakannnn... Rupa2nyer M U = Manchester United yakkkk.... woooooo.... yer laaa,koii nie tak kaki bola sgt dahhhhh.... Bahaya gak sesekali masuk blog nengok gambor gggitu & ayat2 yg blh membawok > 1 meksuettt.... heh2... yeeeehaaa..

lan kida said...

Walid.... ramai rupanya tak kenal Kaka ni... punye la famous si Kaka ni...kesian.

Nampak gayanya kena buat teka siapa dia macam Mizi buat tu la...

LaN KidA said...

Dwan,

Mana pergi? Semenjak jadi mat korporat ni tak menyerlah dah.. Mat korporat kena mix around banyak, socializing beb... selambe tu takpe la..dia tak boleh tinggal kedai beb... kena faham la.

walid said...

salam....la ramai yg x kenai ke si KAKA nie?...dia ni dari famili yg sederhaan kat brazil tp minat sgt kat bola...sbb kebykan footballer brazil ni dari famili yg status nya rendah or miskin tp x la terlalu sgt..anyway harapan agar Liver menang lagi....kita minum duluuuu

Anonymous said...

mat dwan tu nak larikan diri, takut rodong2 pinjam duit berguni dia tuh..huhu

sl jr

Anonymous said...

WOOOOOOOOOOOOOOO..liverpool rules
ape plak gambor mamat nie brother... actualy utk fan MU nak tau sebab ape tak bole masuk final CL cos die pakai sponsor Almost In Greece maksudnye dah nak sampai tapi tak sampai..hehehhe jgn mare...U'll not walk Alone..REDS-bob