Tuesday, October 21, 2008

tehtaRik beSday

Malam semalam kira-kira jam 9-00 malam, saya bersama-sama geng diA iaitu Kitang, Walid, Bob MG dan Lan Kentei telah bertemu untuk meraikan birthday Kitang, Walid dan Lan Kentei yang jatuh dalam bulan Oktober ini. Pada mulanya kami menikmati makan malam dan entertainment di sebuah Restoran di Jalan Sultan Ismail. Selepas itu kami pekena teh tarik pula di sebuah Restoran berhampiran bangunan Life Centre sehingga jam 3-00 pagi. Kebetulan Bob MG yang datang berkursus selama seminggu di KL ada, jadi meriahlah dengan pelbagai cerita dan kisah-kisah lama. Beliau juga memberitahu bahawa Sabri Cigak diA(roomate masa Part 1 dan 2) kini sudah berpindah ke KL bekerja di tempat yang sama di AmAssurance Bhd. Dulu Sabri Cigak bekerja di Kuala Terengganu.

6 comments:

apamz said...

Oooo...
Celebrate besday tak ajak kwn ye.... Takpe...Takpe.. Gini la rodong... Takpe... Ingat kwn takleh datang sana ke?.... memang takleh pun, hehehe...

Anonymous said...

salam bang,
aku masih di kl tapi tak leh nak kemana sangat sbb sibuk berkusus ,actually mlm nie nak tengok liverpool champion league tp tak tau nak lepak kat mane

bobMg@kl now

Anonymous said...

Apamzzzzzzzz... Slm... Woooooo.... Weeeeee... Kalau ada ngka mlm tuhhhh, mau tak balik seme2... Tido masjid Jamek KL kitaaa.... Lepas tergolek, tergolekkkkk.... Then, tergolek lagiii & lagiiiii & lagiiiii.... Gelakkkkk jer la kejenyerrrr.... Takperrrr.... InsyaAllah, ada masa sesuai, we lepaxxxxx skaliiiii... Yeeeeeeehaaaaaaaa... :-D

Lan Kentei

apamz said...

Kenteiiii....lame dah tak merase berguling2 sepanjang malam sampai krem-krem perut!!... heee...haaaa

lan kida said...

Salam,
Apamz..pasai dia orang lupa nak buat acara tiup lilin masa PotLuck kat rumah Kitang tu koi rasa kena usahakan bawak awok ke KL untuk di celebratekan.... Cuti sekolah ni nampok macam cantik ngat.... nanti kita ngomong2 dgn Kitang, Kentei dan mereka2 yang sewaktu dengannya..

ummi said...

Salam,
Amboiiihh...korang sume sampai nk bergolek-golek kat Masjid Jamek tu eh!! Bagus lah tu, hehe...leh ajak Kudeng lead jemaah terus..wahahaa...x silap Ummi besday Kudeng ni 20 Oktoher kot (*hehe..dah lepaihh), ntah ya la kot, Muslim 30hb. (*congak2..ya rasanyaa..Kudeng 20hb..)kena tanya tuan punya badan..dia sonyap je malu nk bgtau kot!

Wee...jom lak geng pompuan kita kuar makan2 gak...jeles tul!! Menciii..menciii..uwaaaaa.. :D

(*sorry guys! saja je nak kacau kat sini...)