Saturday, December 15, 2007

HaPPeniNg Nite at BoRa OmbaK

Nampaknya SK terpaksa jadi wartawan budiMaNlah sebab kidA berada jauh nun di utara huhuhu...Tak tau camner nak letak story kat sini uuwwaaaaa....

Petang semalam lepas berbalas2 msg kat chat box dengan Dona, tak cukup msg kat chat box smbg guna text sms la pulok! At last SK confirmed untuk join sessi teh tarik bersama Dona (masa tu SK tak tau lagi sapa yg turut serta). But then sessi teh tarik di Tesco Ampang telah bertukar menjadi dinner at Bora Ombak. Enjoy sangat!

Selepas maghrib lebih kurang 7.40 pm gitu, SK dan anak2 terus ke Bora Ombak, Ampang. Sampai di sana lebih kurang 8.15 pm SK nampak Dona dan beberapa lagi 'kanda2' ex-ITM. Segan gak tapi wat2 tak segan jelah. Antara yang hadir ialah Rahim, Milah, Sheena, Dona, Habib, Halem, Norm, dan Rosman (masa SK sampai Rosman dah balik).

Walaupun sebelum ni SK tak pernah bertegur sapa dan ada yang SK kurang cam tapi SK tak terasa canggung lansung join the crowd ahaks! Biasalah kalau dah jumpa tu cerita2 lama tentunya jadi topik.

Sorry tak banyak pun SK leh update kat sini, antaranya ialah:-
  • Abdul Halem Mat Som - dpA, bekerja di Syabas. SK dengor selalu jer kuar dalam news (TV, radio dan news paper) amboi glamor eh! Jadi kalau nak kenal sape Halem tontonlah TV, dengarlah radio dan bacalah akhbar setiap masa hua hua hua...

  • Azlina Ismail (nickname - Dona) bekerja di payment Transaction Technologies Sdn Bhd as Customer Service Manager (hehehehe thanks for the biz card).

  • Normawati (nickname – Norm). SK tak sempat interview tapi memang vogue (psstt Norm leh kasi petua tak?). Bila borak2 dgn Norm barulah SK ingat, dulu SK panggil kakak garang huhuhuhu. Actually she's not.. she's really nice person. Kiranya malam tadi farewell untuk Norm lah.. sbbnya Norm nak berpindah ke Kertih. Oh yea! Norm ni roommate Rosnah dcS.

  • Sharifah Norashikin (nickname – Sheena). Disebabkan SK asyik tengok jer terlupa gak nak interview. adeh! *tepuk dahi* Maintain wa cakap lu… Anggun!... lepas ni SK nak blajor grooming ngan Sheena dan Normlah ahaks!

  • Rosmila Baharudin - dpA (nickname - Milah). Pada mulanya SK memang tak berapa cam tapi bila dok tengok senyuman Milah barulah SK leh recall. Tapi tak sangka betul Milah ni berjiran pulak dengan penulis kesayangan SK, Noor Suraya.

  • Rahim (tak silap course diA) – SK pernah jumpa sekali tapi tu pun SK segan gak nak tanya lebih2 sbb Rahim ni pendiam nor!

  • Syed Karami - diA Jan '86 (nickname - Habib). Kat ITM dulu dengornya vocalist. Pernah menjadi remiser dan kini involve in event management (tu curi2 dengor jer)

About 10 pm lebih cam tu.. we all pun make a move...SK nak ucapkan thanks to all. SK and kids really enjoy the dinner and had a great time. Insyaallah panjang umur, murah rezeki kita jumpa lagi...


5 comments:

LaN KidA said...

Salam seme,
Sorry la to Dona n the geng, gua tak dapat nak join lu orang la kat Bora Ombak. Gua Jumaat petang dah berangkat ke Penang and Sabtu ke Alor Staq. Ahad malam pukol 12-00 malam baru sampai rumah beb. Ni malam Isnin ni, anak raja Johor plak datang beb, jenuh gua layan dia...baru sampai rumah pukol 4-00 pagi ni beb.

Dona, thanks for the t-shirt.

SaYanG kidA said...

amboi kida.... leh SK tau anak raja johor ni laki ke pompuan?

dona said...

yr welcome...dashat la lu babe kawan ngan anak raja tu..for sure business kencang..share share la ngan kengkawan.ahaks..

Sayang kida said...

Dona.. tulah pasal SK pun ingat gitu gak ler... kawan ngan anak raja leh ler tumpang senang ahaks! rupa2nya tumpang tengok orang senang aje huhuhuhu....

SK rasa kena cari anak raja saudi lah baru lah kaya muahahaha...

Sayang kida said...

chop lupa laks nak reply pasal 'business kencang' tu... business tu kencang tiup dek angin muahahaha... kejor kida kejor..