Tuesday, July 17, 2007

sLaMbeR jR


Semalam Slamber Jr ada sms kepada saya memberitahu bahawa alamat e-mail beliau yang terkini ialah nizam.kadir@mydin.com Beliau juga memberitahu bahawa beliau kini tiada access kepada blog lagi. Patutlah tengok blog Jom Pancing terbiar je dan tiada update. Takpe la, kalau tak dapat berinteraksi dengan Slambe di internet, kita boleh mengunjungi beliau di Kedai Mydin Nilai sambil membeli belah.

4 comments:

Bilal said...

Salam - iNvItAtIoN FOR MAJLIS MENGETEH BESAR=BESARAN !!

Koi nak ajak kawan jauh dan dekat, mana yg ada kelapangan untuk berbincang pasal Grand Gathering yg di cadangkan pada awal Disember.. Rodong-rodong sekitar lembah kelang TOLONG LAH HADIR - yang diluar lembah Kelang seperti di Nilai ke.. di Sg Buluh ke.. di Thailand ke NX ke.. (Ooopss..) kalau dapat hadir samalah SEKALI JE.. sebab ini Grand project.. ana perlukan maklum balas dan penglibatan ramai. Next week ana ada di KL pada 24,25,26,27, 29,30 dan 31. So harap dapat cadangan bila tarikh sesuai dapat kita jumpa.. Tempat ana leave it to everybody yang selesa untuk semua bertemu...

Harap sambutan tak mengecewakan.

walid said...

salam seme.
InsyAllah walid akan berada disana.
anyway, semlm tgk Bersamamu TV3..nak sybas dan tahniah buat Slumber Jr...aka Pokcikyg sudi menyumbang utk keluarga tersebut.
Semuga trus diberkati ALLAH swt keatas anda sekeluarga dan juga perniagaan.

Tahniah Slumber Jr dan tahniah BUDIMAN

SaYanG kidA said...

pokcik sl jr... walaupun pockik tak leh masuk blog sbb kena blocked hehehe SK nak ucapkan tahniah jugaklah pada pokcik...bosar pahalo sodokah tu pokcik oiii :p

to bilal: ada jugak majlis mengeteh besar2an eh? tak kembung ke cik abg2 sume minummmm jer.. hua hua hua

jun said...

on behalf LK..nnti jun habaq kat dia no...la ni dia x brape leh masuk blog..cam bese jun wakil tp x slalu gak leh kesini..haha