Monday, July 16, 2007

sELamAt haRijaDi SK

Saya nak ambil peluang ini untuk mengucapkan Selamat Harijadi kepada isteri saya yang tercinta iaitu SK semoga SK akan sentiasa ceria, bahagia, sihat dan sejahtera sentiasa. SK menyambut harijadi yang ke 41 pada hari ini 16hb Julai 2007. Tak tau lagi apa nak bagi hadiah untuk SK pada tahun ini. Last year bagi perfume Bulgary, tahun ni dah beli satu hadiah tapi rasa macam tak cukup je hadiah tu..nantilah gua fikir. Selalunya bila time birthday SK, jadual kerja saya selalunya padat. Harap-harap saya dapat squiz sikit time untuk celebrate birthday SK this year.

Sikit Biodata SK :

Lahir 16hb Julai 1966 di Kangar, Perlis. Bersekolah di Teluk Intan selama 2 tahun sebelum berpindah ke Seremban dan bersekolah sehingga Form 5 di Sek King George V (KGV) Seremban, Negeri Sembilan. Memasuki UitM Pahang pada Julai 1985 mengambil Diploma In Business Studies (Marketing) dan kemudian meneruskan di peringkat Ijazah Pentadbiran Perniagaan di Universiti Kebangsaan Malaysia. Bekerja di AM Assurance, PLUS, AMAL, Pan Global Insurance dan kini menjawat jawatan sebagai Head Of Compliance And ISO, Great Eastern Life Assurance Bhd di Menara GE, Jalan Ampang, Kuala Lumpur.

17 comments:

jun said...

Jun, LK n family nak wish Happy Birthday to SK..muga panjang umur, murah rezeki, dilindungi Allah selalu, bahagia selalu disamping kida n anak2...semuga yg baik2 selalu...aminnn...

psst...Sk, dapat hadiah ape? Kipas tu nk wat per? hehehe....cam kipas pengantin j...nak bersanding skali g k? hehehe

sutoq said...

semoga selamat..........
semoga bahagia..........

happy birthday nim...

walid said...

salam.
buat tatapan SK..(heheee)..kida n anak2.
salam tulus buat SK
hari bahagia mengunjung tiba(bday la tu)
Hari ceria hidup bersama ok
semuga kekal selama-lamanya.

walid & famili.
semuga pjg umur,murah rezki dan bahagia kekal hingga ke akhir hayat dan dilindungi dan disejahterai ALLAH swt. SELAMAT HARI LAHIR.

p/s. bila bday teringat sambut sorang2 dulu...(masa bujang)

ummi said...

Salam sejahtera SK,
Selamat ulangtahun kelahiran yang ke 41. Semoga sentiasa berbahgia dan kekal bahagia bersama Kida dan anak2...ke akhir hayat.
Emm..Kida, xda puisi ke gurindam ke untuk SK?? X kesah le puisi 2 kerat ke, 4 kerat ke..

SK, mintak hadiah besar2 sikit, Kida kan tengah handle projek besar tu..advance dulu leh kan kida? kuang kuang kuang..

ghost rider said...

Salam...pantun 2 kerat buat SK...
Itik terenang-renang,hati sungguh senang...Selamt Menyambut Hari Ulangtahun Kelahiran yg ke 41...Moga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,sihat sejahteraa, bahagia seisi keluarga dan selamat dunia & akhirat...
SK...kipas tu nak guna buat Abg Kida ke?

niazor said...

Untuk Anim, Selamat Menyambut Hari Ulangtahun Kelahir yang ke 41. Moga dengan bertambahnya umur kita maka bertambahlah:-
a. Kebahagiaan bersama keluarga
b. Rezeki yang dikurniakan olehNya
c. amal ibadat untuk bekalan akhirat
d. Kerahmatan hidup
e. anak...(eeeeee, jgn mare, masa 2 udah cukup)

Mohon maaf atas kesalahan dulu, kini dan masa mendatang.

"SELAMAY ULANGTAHUN"

Bilal said...

Salam
Moga sepanjang perjalanan menggamit sisa kehidupan, Allah berikan segala yang terbaik buat diri mahupun keluarga, samada di dunia mahupun akhirat..

Hargai umur, hargai masa, hargai kesihatan.. Cheers..!!
Bilal n family

SaYanG kidA said...

salam sume dan terima kasih SK ucapkan pada kengkwn yang menghantar sms dan meninggalkan message di ruangan komen ni. doa yang sama tuk kengkwn juga dari SK.

jun, kipas tu saje nak remind kida. katanya nak wat garden wed anniverssary *tunggu tahun depan la plak* hehehe

sutoq, alhamdulillah setakat ni selamat dan bahagia *wink*

walid, hidup ceria, awet muda! hiks

ummi, kida ni bukan setakat pantun jer...siap nyanyi sambil petik gitar gi.. nak tau lagu apa? lagu besday jer huhuuuhuuh...

ghost rider, kipas kida? kida leh kipas sendirilah! *julingkan mata*

niazor, samalah kita... maafkan sk yang mulut laser ni jugak. hiks

bilal, thanks 4 ur wish :)

last but not least tuk suami yg tersayang kida:
thanks sbb susah payah carikan autograph Tan Sri Samad Said tuk anim (susah tu nak dptkan signature Tan Sri tu)...tak sangka dan terharu betul. mmh next year nye besday leh dptkan Dan Brown nya signature tak? *wat muka blurrr*

TokSkoot said...

Hepi Bestday!!

Semoga hidup sentiasa dirahmati, rezeki sentiasa diberkati dan kesihatan yg tidak diuji. Amin.

wan_amalyn said...

*big hug 2 kak anim*
hepi besday dear... thanks for being such a great sis!! luv U soooo much..!!!

~ wan

p/s: klu senang singgah kat http://amalynaysha.blogdrive.com ada special untuk dia *wink*

kla said...

Assalamualaikum,
Happy belated 41st b'day.
Keep on smiling coz it keep u look like u look 22 yrs back.
Wassalam...

Mizi said...

hapi birthday SK
Semoga dipanjangkan umur, sihat sejahtera, bahagia disamping keluarga, dipermurahkan rezeki dan bertambah kaya..... amin.

SaYanG kidA said...

tokskoot, thanks 4 ur wish... pinjam motor bleh?

wan, *big hug 2 u 2*

kla, *senyum sampai ketinge*

mizi, tima kasih mizi ameeenn..

p/s mizi ngan tokskoot ni org yg sama ker? sk ni teramatlah blurr nye...sk dah di blog tp takut nak tinggal msg kang salah org naya jer...

pyan said...

selamat hari raya ck..hehehehe..happy belated birthday sk. wish u all the best.

SaYanG kidA said...

Pyan, thanks! nanti nxt year besday nak soh kida bwk sk ke NZ leh jumpa pyan ngan family ngeeee..

walid said...

nak gi NZ??nak ikut gakkk
(if tul2 e NZ xk ikut la..tapi if Kg.NZ.nak join gak.hehehe)

charlie said...

ALLAH SELAMAT KAN KAMU...
ALLAH SELAMAT KAN KAMU...

Tahniah buat kida...n anim...