Thursday, September 28, 2006

Tolong Comment

Sementara aku tak wujudkan chatbox ni, korang boleh lah bagi feedback kat aku menerusi ruangan komen pada artikel2 aku tu. Aku ni ingatkan nak jugak siarkan maklumat2 terkini berkaitan kengkawan dalam blog ni misalnya apa pekerjaan, perniagaan, rumah kat mana, anak berapa, dah dapat menantu ke, sakit pening ke jadi boleh lah kengkawan semua tau.

Contoh nya baru-baru ni Che Dat kita atau Sidi atau Ayah Aji masuk hospital selama 20 hari kat Melaka kerana disyaki mengidap batu karang dalam hempedu. Sebelum puasa tu la dia baru keluar hospital terus balun golf dengan aku kat KL. Ni dia mungkin nak buat operation ni. Kalau ada kengkawan ke Melaka boleh lah pergi melawat Ayah Aji. Che Dat kalau masuk hospital lagi tolong beritau msg2 ke kat kengkawan.

3 comments:

paden said...

Aku nak komen dulu.

Bagus/orait/cantek/dll. Yang penting start dulu dan camana nak kembang2kan pada ghodong yg lain.

Oit.. koi masuk gambar masa kat itm dulu boleh tak? He he.. masa belum ada uban.

kida said...

Boleh, masuk je la apa2 pun, janji pasal kengkawan, pasal awek itm pun boleh

Anonymous said...

overdraft http://blogs-new.bestfriends.org/members/Slipcovers/default.aspx externally http://blogs-new.bestfriends.org/members/Polar-Monitors/default.aspx ignore http://blogs-new.bestfriends.org/members/Popcorn-Machines/default.aspx reconfigure http://blogs-new.bestfriends.org/members/Garage-Door-Openers/default.aspx boosting http://blogs-new.bestfriends.org/members/Area-Rugs/default.aspx odonnell