Monday, March 24, 2008

haPPy beSday saRah

Hari ini 24hb Mac 2008, genaplah 16 tahun umur anak sulung saya Maisarah. Petang semalam sewaktu mengunjungi beliau di asrama sekolahnya, sempat kami semua suruh beliau potong kek yang telah di bawa oleh emaknya, SK. Tengok bukan main senyum lagi dengan kek dan present istimewa yang beliau dapat. Sarah kini bersekolah di sebuah sekolah teknik dalam jurusan Kejuruteraan Elektrik. Baru-baru ni dalam peperiksaan penggal, matapelajaran Kejuruteraan Elektrik beliau memperolehi A. Moga-moga cita-cita beliau untuk menjadi seorang Jurutera Elektronik tercapai, insyaallah.

6 comments:

walid said...

Salam seme.
Happy Birthday Sarah...semuga beroleh kejayaan n diberkati kehidupan sejahtera selalu.
kpd parent sarah.. insyALLAH dimakbulkan ALLAH doa ayahnda n bonda.Keep it up.

p/s sunyi tak ayahnda n bonda ?..heheeee

uncle zack said...

Salam...hepi belated besday Sarah.
If there's a will,there's a win!!!

ummi said...

Salam, happy belated birthday to dearest Sarah...wah dh besor anak "mak yg kecik tu" ek..(*anim jgn marah ek, nnt lg cute..hehe). Moga apa yang dicitakan akan tercapai akhirnya..Salam sayang buat Sarah...Love u!!

(**psst..mst Najwa n Najiha terlepas pandang ni...Najiha bz sgt dgn program Intervensi Skor Semua A untuk SPM dia under Yay. Phg..hari2 balik 5.30 ptg. Najwa pulak bz jd Pembantu Auntie kat rumah n driving school dia hehe..)

biruNiLA said...

salam sarah,

selamat ulang tahun... semoga menjadi anak yang solehah

sayang,
makcik sue

Anonymous said...

Sarah, Happy belated Birthday!!! Sweet sixteen dah! sorry late wish. Tak perasan lah. May sccess will always on ur way!

-Najiha-
^_^

Amir-Isa said...

Salam & Happy Belated Birthday Sarah,
Wish you all the best in your studies and future undertakings.
Sarah, Wanna be an Electrical Engineer? University of Michigan, Ann Arbor is one of the best engineering school in US.. Aim high and Put that in your list. Insyallah