Tuesday, June 23, 2009

toLoNG

Raman Kerbau kini bekerja dengan Al Rajhi Bank sebagai pegawai pinjaman peribadi. Driving Range di Maran yang diusahakannya nampaknya tidak begitu berjaya. Jadi kepada sesiapa yang nak buat personal loan dengan Al Rajhi boleh mengubungi Raman Kerbau di 013-9189221. Kakitangan kerajaan saya rasa boleh pinjam sampai 35 kali gaji manakala swasta sampai 8 kali gaji. Apa-apa pun maklumat lanjut boleh di dapati dengan menghubungi Raman Kerbau sendiri dan saya percaya beliau boleh menolong rakan budiMaN yang ingin membuat pinjaman dengan Al Rajhi. ( Untuk Abg Amid epF - gambar atas tu gambar caddy kelab golf Siam masa pergi ari tu...hehehe)

10 comments:

walid said...

salam.
aduss..yg pertama lak komen pasai caddy ni...x jadi komen la..hehe
Abg amid...camner tuuu...

wani said...

caddy ni hang cakap kat dia "Khap kun kap" ke, "Khap khun ka" ke "Khap khun ha".

muka cam Tom cruise

Anonymous said...

Yo...brp kena bayo KD ni...? Ko ada ke e-mail dia?...Pengsan

Anonymous said...

Tahniah pada Man...dapat keja KPI kena jaga...moga tabah sokmo

lan kida said...

Mid, caddy ni email tak tahu la... cakap omputih pun haram sepatah pun tak tahu...cakap melayu pun tak tahu jugak...main bahasa isyarat je la Mid.

Koi siarkan gambar caddy ni terpaksa tangguhkan gambar nostalgia bangunan lama UitM Kuantan yang Apamz hantar 2 hari lepas pasal koi rasa permintaan gambor caddy ni begitu memberangsangkan...keke

Caddy ni bayarannya standard dah Mid lebihkurang 300 bath tapi boleh bagi tip lagi lebihkurang 200 bath. RM50 la lebihkurang.

Ramai cair dengan caddy siam ni Mid. Ada member UitM kita pun pernah bernikah dengan caddy siam ni lebihkurang 7 tahun dulu tapi dah bercerai dah. Nasihat dia kepada kengkawan yang berminat dgn caddy siam... lupakan sajalah, buang masa jer bernikah dgn caddy siam ni.

Tapi kalau berminat jugak, tadak hal sementara Mizi konsul Songkhla tu, belasah je lah.

Esok nanti koi cerita cara-cara nak menikah kat siam secara sah dan mengikut undang-undang. Bukan apa, pengalaman yang dikutip dari kengkawan yang menempuh perjalanan bernikah di sempadan, mana tahu kot berguna satu hari nanti.

Nak tahu, Mizi tukang sign surat nikah pengesahan Konsulat untuk daftar di Malaysia...power Mizi tu beb!

Ok, apa-apa, esok artikel cara penikahan rakyat Mesia di Siam...live and exclusive...semoga menjadi panduan...hehe

Mizi said...

nama Caddy tu ialah Khun Kayenee. Dia ni tak reti cakap omputih dan melayu, tapi golfer berebut nak amik dia. Income dia sehari lebih kurang RM150 termasuk tips. Kalau dia kerja straight 1 bulan boleh dapat RM4,500.00, lumayan ya.

Setiap kali dapat PAR ,dia akan beri kiss. Kalau beri tips lebih, lagi kuat la bunyi kiss dia.
Kalau dapat BIRDIE .........., Tapi kawan tak nak fikir macam-macam, just aim for Hole-in-one je.

lan kida said...

Mizi, golfer ni selalunya oversubscribe caddy lebih dari 18 hole tu yang jadi camtu. Tapi memang lumayan la. Tapi ekonomi teruk ni caddy kata bisnes kurang jugak. Kesian jugak kat diaorang tu yer..kadang2 sampai takde makan seharian..pernah bagi makan..tu dia pelahapnya macam 3 hari tak makan beb...camne nak angkat kayu golf.

zula said...

pastikan "ori"....hehehe..

w.mazlan said...

Pheeh...nyesal tak gi....

Ap**

lan kida said...

Baru awok tau Apek..nyosal dulu pendapatan..nyosal kemudian tak berguno laie..