Tuesday, February 17, 2009

keM ReMajA sideQ

Bilal ada menghubungi saya semalam meminta saya menyiarkan berkenaan Program Kem Remaja Sideq yang di anjurkan oleh syarikat beliau pada 15-17 Mac 2009 (cuti sekolah) bertempat di Komplek Sukan Melaka. Ianya adalah satu program bertujuan menambah nilai modal insan bagi remaja terbuka kepada remaja berumur dari 10-17 tahun. Brochure program berkenaan ada di e-mailkan kepada saya oleh Bilal tetapi dalam bentuk JpeG dan sukar sedikit saya nak copy paste di sini. Walaubagaimanapun keterangan lanjut boleh di dapati dengan melayari blog program berkenaan di http://kemmutiarasideq.blogspot.com/. Yuran penyertaan saya rasa amat berpatutan dan ada diskaun untuk penyertaan lebih dari seorang. Kalau nak tahu dan berhubung sendiri dengan Bilal pun boleh berbuat demikian di 013-9864049

7 comments:

lan kida said...

Salam,
Saja nak beritahu dah terlanjur ramai ada blog maka saya link semua blog kengkawan yang saya ada add kat link sebelah kiri tu.

1. Blog Ummi - sorry Ummi,lama dah nak link baru ni tercapai
2. Blog Bilal
3. Blog Zuhairi - koi link yer walaupun tanpa permission awok
4. Blog Wani dcS - Banyak panduan haji yang amat berguna dan dah ramai peminat blog tu

apamz said...

Blog Suhaimi Yaidin (DIA) pun ada: Ambilpeduli.blogspot.com

apamz said...

Blog Suhaimi Yaidin (DIA) pun ada: Ambilpeduli.blogspot.com

ummi said...

Haha...xpalah Lan, boleh aje..tp citer kat dapur je laa..kot ada yang nk share resepi dgn Ummi ni..thanks!! Kepada warga Budiman, sudi2kanlah menjamu mata..ahakss!

wani said...

wani memang buat link ke blog ummi

ZM said...

Kida, koi tak kisah awok nak link kan blog koi. Koi hanya mampu ucapkan terima kasih aje.

lan kida said...

Salam,
Apamz, kawan dah list dah blog Suhaimi- banyak bercerita pasal agama dan tambah satu lagi... blog Rambo dpA..walaupun kawan tak minta permission... tapi kalau dah takde restriction tu maknanya for public viewing la kan...