Saturday, November 15, 2008

haPPy beSday sutOk

Amir, terima kasih kerana memberitahu tentang harijadi Fadil Sutok dbS yang jatuh pada hari ini. Saya sendiri walaupun rapat dengan beliau tapi tak mengetahui tarikh harijadi beliau sebab selalunya bila time birthday, kawan-kawan sambut dengan anak bini jer, jadi member tak mengetahui la. Saya terus sms Sutok sebentar tadi ucap selamat harijadi dan call Kudin Mekanik beritahu, Kudin pula memberitahu harijadi beliau jatuh baru-baru ini juga tapi bila saya tanya tarikhnya beliau tak mahu beritahu pulak. Apa-apa pun Selamat Harijadi kepada Sutok dan Kudin semoga anda berdua sihat sejahtera, berbahagia dan di murahkan rezeki sentiasa.

7 comments:

SaYanG kidA said...

salam semua,

lagu ni dituju khas tuk fadil n kudin

hepi besday 2 u...
hepi besday 2 u...
hepi besday 2 fadil n kudin...
hepi besday 2 u...

fadil n kudin tiup lilin cepat... *tepuk tgn*

SK doakan agar Allah swt pjgkan umur, murahkan rezeki, sihat sentiasa dan hidup bahagia bersama kuarga buat fadil n kudin... ameeenn

waleed said...

salam.
Sutoq n Kudin.
Selamat menyambut hari lahir yg ke...aaaahh..janji hari jadi.
Semuga senantiasa dirahmati dan dilimpahkan keberkatan dan rezki oleh NYA.
aminnnnn...

ZM said...

Ermm... bila koi sms kat kudin psl birthday, dia tetap cakap age 21. Tak mahu kalah tu. Itu lah kudin rakan sebilik koi semasa semester 3yang semakin loyar buruk. (Sebenarnya dulu dia tak pandai loyar buruk dgn koi).

ummi said...

Salam..
Selamat ulangtahun kelahiran kepada Fadil dan Kudin..moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu..so boleh tolong kawan2 selalu..heheee...

kudeng said...

Selamat menyambut ulangtahun. Semoga di lindungi Allah selalu.

Anonymous said...

Sutoq & Kudin,
Happy belated birthday to both of you, may both of u blessed by Allah, always....

from me,
apamz
UK
Balok

Anonymous said...

Salam.. Hepi Bestday to Sutoq & Kudin.. Semuga dpjgkn umur, dkurniakn kesihatan yg baik & dmurahkn rezeki selamanya.. Ameeeeeen.. Allahuakbar.. Bersyukur lahhhh...

Lan Kentei & fmly