Wednesday, July 16, 2008

haPPy beSday SK

Hari ini 16 Julai 2008 adalah hari jadi SK, isteri saya yang tersayang. Selamat hari jadi yang ke 42 kepada SK, semoga di panjangkan umur, sihat sentiasa, bahagia, ceria, berjaya dan sejahtera di dunia dan akhirat.

6 comments:

dona_itmpahang@yahoo.com said...

A very Happy 42nd Birthday to Anim
Semoga diberkati and berbahagia selalu...

ummi said...

Salam Anim..Selamat Hari Lahir ke 42, semoga sentiasa bahagia di samping suami dan anak2 tercinta..harap dalam lindungan Allah swt. selalu dan diberi keberkatan dalam meniti hidup ini.

(*psst...Anim, x macam 42 pun...cam 24 jek.. :D

niazor said...

kepada MAHANIM MAHMUD

..Selamat Hari Lahir ke 42.

p/s...tak caye le dah 42, kalu tengok muka mcm baru 25thn (banyak makan ulam-ulaman ke utk awek muda).

SaYanG kidA said...

salam semua,

Terima kasih atas ucapan dan doa dari kengkwn semua, baik di blog dan juga sms. SK juga doakan tuk kengkwn semua semoga di murah kan rezeki, sihat n happy selalu

skrg SK dah tak bleh nak enjoy2 masuk blog sbb ofis dah blocked dan trace sesapa masuk personal blog huhuhuu...

kalau sesapa nak YM bleh la sbb SK curi2 line jadikan anonymous muahahaha... sesape nak blajar hack leh blajar ngan SK *kuar tanduk* SK tak wat selalu tau kdg2 jer ahaks!.. uish jahatnya SK!

waleed said...

salam..
alaaaaaa...walid terlambat la.
anyway happy belated besday ANIM semuga diberkati ALLAH swt sentiasa dan jua keluarga tersayang.

p/s PC ofis kena virus trojan...rootkit..antivirus XP2008 so 2 hari x leh guna pc.
antivirus XP2008 is a virus. sapa2 yg kena bole download free kat bleepingcomputer. anything kasi tau walid..nanti walid ajarkan.

lubukboy said...

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu semua,
Allah selamatkan kamu semua.