Monday, April 28, 2008

zoLA

Sebenarnya ada satu e-mail saya terima sudah agak lama tapi saya terlupa untuk siarkan kerana kesibukan beberapa hal. Saya minta maaf kat Zola kerana lambat siarkan e-mail untuk tatapan kawan-kawan budiMaN semua. Di bawah ini saya siarkan e-mail dari Zola :


Salam,
Aku nak joint blog ni, tapi buta IT sket, pandai tenguk aje, tak reti nak respond, so aku sertakan butir-butir aku untuk masuk directory supaya boleh menjalin kembali hubungan dengan kawan-kawan lama terutama kak sue(dbs), mek jar(dia), kak tie(dia) dan kak zie(dia)

Nama : Norzulaipah Abu Bakar
Gelaran : zola
Batch : DIA85
Alamat : No. 7 Lorong 4, Taman Sri Inderapura, KM 15
Jalan Kuantan/Pekan, 25230 Kuantan
Pekerjaan : Kolej Islam Pahang Sultan Ahmad Shah, KM 8
Jalan Gambang, 25150 Kuantan
Tel : 013 984 9764, 09 536 5353 (P)

aku nak joint sangat gathering ari tu, tapi…..maybe next time…

4 comments:

walid said...

salam.
selamat datang Zola.
Semuga sentiasa dilimpahi keberkatan dari NYA.

p/s ada masa leh join sesi terjah atau TT kat kuantan.
leh ziarah apamaz..or bilal ...

zack said...

Salam...lamanye x jumpa awok!
Dengor citer dari Bob@MG,awok masih ganas mcm dulu2...hehehe
Insya Allah ada kesempatan kita jumpa...

razanii said...

salam Zola,
saya ni ingat2 lupa dah ke awok ni...tapi rasanya masih ada memory lagi akan keganasan awok tu...ha ha ha
apa citer kaum2 sejenis awok yg lain...ada contact ker....kalau ada ajak ler dia org join blog ni

k

Anonymous said...

weiii zola, moh kita bergambor lagi kat delima 3 tu.. hehehehe -shema